Flat Panel LCD Vs. Bak-projeksjon

Flat Panel LCD Vs. Bak-projeksjon


Sammenligning flatskjerm-LCD-TV til bak-projeksjons-modeller viser at den største forskjellen er den type teknologi som brukes for å gi deg bildet. Begge tilbyr gode bilder. Hvilken er best for deg?

Stor forskjell

En trekningen av en flatskjerm-TV er muligheten til å henge den på veggen. Ingen flere voluminøse plass eaters, som tynnere teknologien gjør det mulig for plassering der ingen TV kunne gå før. Mens bak-projeksjon sett ikke gir dette alternativet, gjør de tilbyr større skjermstørrelser og enestående kontrast ytelse. Selv mørkere scener er skarpe og vise mer detaljer med bakprojeksjon TV. Mange bakprojeksjon beslutningstakere nå bruker DLP (Digital Light Processing) i stedet for LCD-teknologi, ifølge CNET.com.

Brukervennlig

Flatskjerm-LCD-skjermer har ingen lamper til å endre og har en lang ytelse livet. Bak-projeksjon sett krever lampe erstatning etter 5000 til 8000 timer, men det er mulig for eieren å gjøre dette enkelt.

Opptreden

Flatskjerm-LCD-skjermer har skarpe, klare bilder på non-refleks skjerm designet for å være synlig selv i sterkt dagslys. Bak-projeksjon TV er leder i høy oppløsning visning på de største skjermene, starter på 50 inches, ifølge CNET.com.