Fjerne en Ford Stock Radio

Introduksjon

Fjerne en Ford lager radio ser komplisert ut, men er det ikke. Når du kommer forbi dashbordet, er det bare et par skruer og plugger. De fleste deler av dashbordet og foran radioen er plast, så forsiktighet bør tas når du fjerner Ford lager radio.

Fjerne Dash

Ta frontplaten av dash dekker instrumentpanelet. Dette kalles dashbord eller avsløre støping. Siden dette dekker alle år, er alle muligheter dekket. Dashbordet vil ha mannlige plugger med en metall smekk på slutten av dem som klikker på hull i metall eller plast deler av dashbordet, for å holde den på. Det vil høyst sannsynlig ha et par skruer for å støtte den. Se etter to skruer over speedometeret; de vil bli orientert rett og hold panelet opp over speedometer. Det er skruer på mange modeller på begge sider av streken mellom dør og dashbordet. Disse dekkes av en fjernbar del av plast dashbordet. De siste skruer, hvis noen, er langs undersiden av platen er dekket av den nedre del av dashbordet på førersiden. Fjern de 7mm skruene på bunnen av den nedre delen av dashbordet og fjerne panelene for å eksponere de nedre skruer for panelet.

Fjerne Radio

Når panelet er fjernet, ta skruene ut av radioen holdeplaten og trekk radioen ut langt nok til å løsne den elektriske kontakten og antennene. Når du skifter med en ettermarkedet radio, kan jobben gjøres mye enklere og vil se mer profesjonell hvis en adapter sele er kjøpt med radioen. Denne selen er laget spesielt for bilen og den nye radioen. Det vil plugge inn en original kontakt og til den nye radioen uten å kutte alle ledninger og måtte finne ut hvilke ledninger går til hvilke høyttalere. De kan kjøpes i en hvilken som helst stereo butikk og ikke kommer med radioen.

Radio Effekt og Konklusjon

Kjøp en ny frontplate på samme tid, fordi ikke mange ettermarkedet radioer er de samme dimensjoner som lager radio. Det kan være nødvendig å kjøpe et kit som gir frontplater for å tilpasse seg alle Ford. Noen ganger vil radioen butikken ikke har individuelle spesifikke frontplater. Uten frontplaten, vil det være vanskelig å montere radio siden markedet radio er vanligvis mye mindre i dimensjon. Få en radio med et minimum på 35 watt per kanal for god ytelse. En radio som sier 35 eller 40 watt er ikke til å høres bra ut, med mindre det er per kanal. Ta de totale watt at radioen legger ut og dele på fire, og det er hvor mange watt per kanal på radioen har. En 40-watts utgangs radio delt på 4 er bare 10 watt per kanal. Når volumet er skrudd opp, vil forvrengning være høy.