Fjerne dørpaneler på en Chevy

Introduksjon

Ettersom det finnes flere forskjellige stiler av dørpanelene på Chevrolets gjennom årene, vil en forklaring bli gitt for å dekke alle år. Ett eller flere av disse fremgangsmåtene involverer skruer og dørhåndtak kanskje ikke være nødvendig. Bruk passende seg for en bestemt applikasjon. Det er ingen spesielle verktøy som trengs. En vanlig skrutrekker, Phillips skrutrekker, sett av 1/4-tommers stikkontakter og skralle, og et dørhåndtak fjerning fjærklipsen verktøy er de verktøyene som trengs for å fjerne eventuelle Chevy dørpanelet.

Fjerne Dørtablå

Fjern trekantet plastdekselet som skjuler monteringsoverflaten for utvendig speil. Fjern de to skruene i armlenet. Fjerne skruen i plastfyllstoffet i den foran døren, håndtaket og fjerne fyllstoffet. Fjern eventuelle skruer rundt omkretsen av døren. Bruk fjærklemmen remover å ta av dørhåndtaket og vinduet sveiv, hvis montert. Sett vanlig skrutrekker mellom dørpanelet og døren på toppen utsiden av døren og lirke trim panel feste ut av hulrom. Fortsett til neste låsen ved å skyve skrutrekker ned mens du holder den mellom dørpanelet før det kommer i kontakt med neste lås, og så videre.

Sørg for at skrutrekkeren er så nært som mulig til trim festene når nysgjerrige dem ut, for ikke å rive pappen i dørpanelet. Flytt dørpanelet tilbake nok til å koble den elektriske kontakten fra vinduet bryteren, og bryteren for speil og dørlåser også. Ta av kontakten på nedre utenfor markør lys. Tippe bunnen av dørpanelet utover og deretter presse oppover for å frigjøre den øvre buede del av panelet fra den horisontale kanal.

Installere dørpanelet

For å installere dørpanelet, hold den nær døren og koble alle elektriske kontakter. Tippe bunnen av panelet utover og krok toppen av panelet inn i den horisontale kanal. Senk panel mens lining opp festene med hullene i dørene. Trykk på festene i hullene. Installer Phillips skruene i armlenet og foran dørhåndtaket. Installere alle skruene rundt omkretsen av døren. Installer plastpanelet som dekker monteringsoverflaten på utsiden speil. Installer fjærklemmene på dørhåndtaket og vindu sveiv, og presse dem på den respektive aksel til de klikker på plass. Gi en liten slepebåt for å sikre at de er sikre.