Finne Street Legal Elektriske scootere

Finne Street Legal Elektriske scootere


Street legal scootere er det økonomiske valget for veien. Sammenlignet med større kjøretøy, for eksempel biler og lastebiler, scootere er svært drivstoffeffektive. Noen modeller kan få i overkant av 100 miles per gallon. Dette kan hjelpe deg å spare på dyre bensin og spare energi. Hvis du har besluttet å gjøre overgangen fra tradisjonelle biler til scootere, så må du fokusere søket på scootere som er street legal i ditt område.

Bruksanvisning

1 Ring din lokale DMV kontor. Alle stater og noen store byer har ulike regler for hva som gjør en scooter street legal. Vet regelverket for ditt område før du starter søket. Spør om sikkerhetskrav og minimum hastighet evner. Føderale forskrifter krever at scooteren har blinklys, frontlykter og et horn.

2 Unngå gategodkjente scootere med priser som virker for godt til å være sant. Forvent å betale minst flere tusen dollar for din scooter. De som er ca $ 500 til $ 1000 vil mest sannsynlig føre til at du mer problemer enn de er verdt.

3 Sjekk ut noen forhandlere før du besøker dem for å se på deres scooter inventar. Anerkjente forhandlere vil være en registrert motorvogn trader. De som ikke ikke trenger å følge noen standarder, og er mindre sannsynlig å selge pålitelige scootere, service på scooter du kjøper og opprettholde garantien.

4 Se på nettet for å finne alternativer før du besøker forhandlere. De fleste registrerte forhandlere vil ha en nettside som inneholder deres nåværende inventar. Du kan få et godt inntrykk av giverens valg for gategodkjente scootere og pris alternativer.

5 Utnytte ressurser på å finne gategodkjente scootere og anerkjente forhandlere hvis du har en hard tid å finne scooter du ønsker. Ressurser som Motorsykkel Motorscooter.com, Moto-Directory.com og Scooter Forhandlere Online.com lar deg søke etter scooter selgere i ditt område.