Feilsøking Tips for en Sony Projection TV

Feilsøking Tips for en Sony Projection TV


Sony Projection TV bringe et stort bilde med levende farger til hjemmet ditt for å produsere en kinolignende opplevelse. Når du setter opp TV-en, kan du finne du trenger å gjøre justeringer for å rette opp problemer og forbedre din utgang. Du vil ha din TV fungerer perfekt før du inviterer dine venner over for å se det store spillet.

strøm~~POS=TRUNC

Hvis TV-skjermen ikke er opplyst, og det er ingen lyd, kan TV-ens strømkilden bli kompromittert. Trykk på "Power" knappen på forsiden av TV-en eller fjernkontrollen for å bekrefte at TV-en er slått på. Bytt kanaler for å utelukke muligheten for at en stasjon kan ha oppstått problemer. Slå TV-en slik at baksiden er lett tilgjengelig. Inspiser strømledningen fra TVen på veggen for skade, som flenger eller bulker. Hvis ledningen er skadet, må den skiftes. Trekk ut strømledningen fra veggen, og plugg i en separat elektrisk komponent for å teste utløp for funksjonalitet. Sett støpselet inn i stikkontakten.

dårlig bilde

Hvis skjermen er å produsere en mørk eller gjørmete bilde, gå til "Bilde" alternativer innenfor TV-hovedmenyen for å korrigere det. Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen for å få tilgang til hovedmenyen, og bruk fireveis navigasjonsknappene til å markere "Video" -menyen. Trykk på knappen i midten av den fireveis navigasjonsknappen for å velge det. Du vil se en liste over bildemuligheter, inkludert "Picture", "Lysstyrke", "Color" og "Hue". Rull ned for å markere "Lysstyrke" og trykk på den fireveis navigasjonsknappene til høyre eller venstre for å øke eller redusere lysstyrken hhv. Bla ned til "Color", og trykk på navigeringsknappene for å intensivere fargen.

Ingen lyd

Mangel på lyden som kommer fra din TV kan være et resultat av en aktivert mute funksjon. Trykk "Mute" på fjernkontrollen for å slippe mute. Hvis du har eksterne høyttalere koblet til TV-en, må du kontrollere at "Høyttaler" alternativet er aktivert i Lyd-menyen. Trykk "Meny" på fjernkontrollen, bruker fireveis navigasjonsknappene for å markere "Audio", og velg den ved å trykke på midtknappen. Bla ned til "Speaker", og trykk på navigasjonsknappen til høyre for å markere "On", og trykk Velg for å aktivere den. Bla opp for å "MTS," og velg enten "Mono" eller "Stereo". Hvis "Auto SAP" er aktivert, vil du ikke motta lyd fra TV-stasjoner.