Feilsøking Jeep Cherokee Utslipp

vakuum~~POS=TRUNC

En vanlig område som forårsaker Jeep Cherokee spesielt for å svikte utslippstester er i vakuumsystemet. Det er en god del av vakuum på en Jeep Cherokee, fra motoren til firehjulstrekk system til oppvarming og kjøling. Hva mekaniker ved utslipp testsenter vil gjøre er å åpne panseret og utføre en visuell inspeksjon, ser spesielt for vakuum slanger som er koblet, ødelagt eller ikke til stede. En sikker måte å sikre din Jeep Cherokee passerer denne delen av testen er å kjøpe en manuell og sjekke motorrommet mot vakuumet ruting skjematisk i boken. Dessuten vil gjenopprette god vakuum til motoren resulterer i lavere temperaturer og mer kraft.

Catalytic Converter

Dette er enheten på Jeep Cherokee eksosanlegg ligger like før lyddemperen, nærmest motoren. Hva den gjør er super varme eksosen, slik at skadelige damper og utslipp er bokstavelig talt brent opp før de treffer eksosrøret. Problemet er at de ikke klarer lett, spesielt hvis du tar din Jeep av veien. Det er en honeycomb utseende Baffler i dem som er utsatt for svikt, fange rusk og tettes eller bare sprengning i biter. Hvis katalysatoren ikke fungerer som den skal, er det liten sjanse for din Jeep Cherokee passerer et utslipp test. Med mindre du har sveiseerfaring, er det anbefalt å ha denne komponenten skiftes ut av en profesjonell hvis enheten er dårlig.

Bensintank

En viktig del av dagens utslipp testene er å inspisere tanken for lekkasjer. Det er nå to drivstofftank tester i California, og din Jeep må gi både å få en smog sertifikat. Den første testen de gjør er en ytelsestest på gasskappen selv. De trykksette tanken, kaste hetten tilbake på den og deretter måle lekkasjehastighet ned. Hvis det er i det akseptable området, de utfører en lekkasjetest ned på selve tanken selv ved å trykksette det med ingen øvre grense på, men etterlater en slange på innløpsdysen. På denne måte kan de se om tanken eller andre enn gasskappen komponentene er slik at skadelige utslipp til å lekke ut i luften. Hvis Jeep svikter denne delen av utslippene testen, være spesielt oppmerksom på gummislangen på filler innløpet. Mange ganger, disse vil bryte ned gjennom årene, og må skiftes ut.