Feilsøking for en '95 Chevy Blazer

Feilsøking for en '95 Chevy Blazer


Chevy Blazer er en vanlig amerikansk kjøretøy brukes til mange forskjellige funksjoner fra hale til daglig pendling. På et tidspunkt kan det være lurt å lære om feilsøking '95 Chevy Blazer, slik at du nøyaktig kan avdekke problemer og hvilke skritt som trengs for å fikse dem. Du trenger bare et par grunnleggende verktøy for å utføre disse trinnene, og ved å følge dem kan du unngå å ha bilen tauet til en mekaniker før du vet hva problemene du står overfor.

Bruksanvisning

1 Sjekk www.AutoRecalls.us for tilbakekalling detaljer for å se om din modell Blazer har noen kjente fabrikkfeil.

2 Sjekk motor lys. Den diagnostiske system i Chevy vil kjøre når du starter opp motoren. Se på formen av lyset eller koden som vises når lysene slås på og legger merke til om de går ut etter første oppstart. Rådfør brukerhåndboken hvis du merker noen av disse lysene ikke slå av.

3 Lytt for rare motorlyder når du slår av og starter motoren igjen; løfte opp panseret på bilen for å ytterligere presisere kilden til lyden. Finn motoren skjemaer i bilen veiledning for å vurdere om problemet er fra et belte, radiator eller annen vanlig kilde.

4 Sjekk om bilen har nok gass hvis bilen ikke vil starte. Se på instrumentpanelet for å se om måleinstrumentene er flat. Flat målerne viser et elektrisk system eller batteri problemet. Rense ut tennpluggene og tennplugg ledninger for å se om det løser problemet.

5 Pass på at drivstoffet du bruker, har en høy nok oktantall hvis du bor i et kaldt eller frysing klima. Sørg også for at motoren har tid til å varme opp. En blokkering i drivstoffledningen kan være årsaken til shuddering eller nøling ved akselerasjon; endre drivstoffilteret i dette tilfellet. Pass på at katalysatoren er ikke problemet. Noen stater mandat at du sjekker dette hver ett eller to år, men du må kanskje bytte denne enheten hvis bilen er helt ny eller over fire år gammel.

6 Sjekk under gasspedalen mens bilen er parken hvis bilen akselerasjon overspenning og sørge for at gulvmatte har ikke blitt sittende fast under den.

7 Bytt overførings filter og overføring væske hvis kjøretøyet har problemer med skiftende; sjekk for skiftende problemer mens du starter. Hvis dette er et problem, ikke kjøre lastebil daglig og sørge for en mekaniker utfører en diagnostisk test på lastebilen.

8 Bytt ledninger og tennplugger hvis motoren er feiltenning.