Feilsøking en automatisk Transaxle

En automatisk trans kombinerer bilens automatgir med differensial i én enhet. De finnes på alle front-wheel drive biler og noen firehjulsdrevne biler.

Chart

Automatiske trans kommer med en matrise diagram som forklarer hvordan du feilsøker et gitt symptom. Disse kartene er kategorisert etter symptom. Vanlige symptomer inkluderer kjøretøy immobilitet, ingen oppgiring eller nedgiring og dårlig akselerasjon.

Rangering

Når et symptom har blitt identifisert, sjekk matrisen diagrammet for å se hvilke systemer kan være ansvarlig for symptom. Kjøretøyets ulike systemer er rangert i henhold til sannsynligheten for at et bestemt system å være årsaken til problemet. For eksempel, hvis bilen viser dårlig akselerasjon, foreslår diagrammet først å sjekke skiftet magnetventilen. Sviktende dette, tyder det på å sjekke bilens hastighet sensor krets.

Solutions

Når systemet er ansvarlig for problemet er identifisert, er neste skritt å ta opp dette systemet. Matrisen diagrammet dirigerer brukere til siden i bilens vedlikeholdsmanual som forklarer hvordan å inspisere det aktuelle systemet.