Feilsøking en 1995 Jeep Cherokee

fabrikk~~POS=TRUNC Tilbakekalling

Hvis du begynner å ha noen form for problemer i det hele tatt med 1995 Jeep Cherokee, er det første du bør gjøre er å sjekke for eventuelle fabrikken minnes. Selv om det er upraktisk, de fleste biler på markedet forlater fabrikken med deler som senere vil bli funnet å være defekt. Noen defekte deler kan være små irritasjonsmomenter, mens andre kan være en fare for hvem er bak rattet. Det er en lov som Jeep kontakte deg via e-post eller telefon hvis noen gang en tilbakekalling bør skje etter 1995 Jeep Cherokee.

Engine Lys

Hvis "Check Engine" varsellampe vises på dashbordet uten noen åpenbar grunn, kan dette være et resultat av noe ganske enkel. Enhver fuktighet i det hele tatt under ditt gasskappe vil utløse en sensor og føre til at check engine lyset kommer på, selv om dette til slutt har ingenting å gjøre med motoren din. Hvis du nylig har fått gass under regnfull eller snødekte forhold, er dette årsaken. Ta en klut og tørk all fuktigheten ut fra undersiden din gasskappe og fest det godt på plass. Twist til det klikker for å sikre det så mye som mulig.

Akselerasjon

Hvis din 1995 Jeep Cherokee begynner å skubbe eller nøler i det hele tatt under akselerasjon, er det et par ting som kan føre til dette. Hovedårsaken er å bruke billig drivstoff i vintermånedene i året. Billig drivstoff har ikke oktan som kreves for å drive en 1995 Jeep Cherokee ordentlig i disse iskalde forhold. Nøling under akselerasjon kan også være forårsaket av hindringer i drivstofflinjen. Pass alltid på å endre drivstoffilteret noen få tusen miles -normally når du får din olje endret.