Feilsøking Dodge Engine Problem

Feilsøking Dodge Engine Problem


Dodge biler, spesielt automaker lastebiler utstyrt med Cummins dieselmotorer, er pålitelig med få betydelige motorproblemer. Men som alle bilens motor, trenger det oppstår problemer. Eiere bør ikke ignorere symptomer på en plaget motor. Tidlig oppdagelse og riktig feilsøking Dodge motorproblemer ofte kan bety forskjellen mellom små og kostbare reparasjoner.

Defekt Lyddemper Pad

Motorrommet branner er uvanlig, men hvis en brann oppstår i en Dodge lastebil utstyrt med 6,7-liters Cummins dieselmotor, kan det være på grunn av en design feil. Lyddemperen pad i motorrommet kan berøre resirkulering av eksosen kjøligere. En brakett bør installeres for å hindre at lyddemperen pad fra berøre kjøligere, ifølge Motor Trend.

kabel problemer

Noen 2004 Dodge Durango SUV drevet av 3,7-liter eller 4,7-liters V-8 kan ha gassen utilsiktet forbli åpen, spesielt i områder med svært kalde vintre. Dette kan være på grunn av gass-kontrollkabel fryser i kaldt vær om den blir våt. Dette kan føre til at gasskabelen å være åpen, slik at bilen til å akselerere og føre til en ulykke, ifølge LemonAuto.com.

steiling

Noen Dodge Ram 1500 pickups har en tendens til å stoppe når sjåføren bremser ned for å slå et hjørne. Problemet kan være forbigående, og er begrenset bare til 2005 lastebiler. Problemet er vanligvis forbundet med en defekt tomgangshastighetskontroll (eller ISC) motor, ifølge 2CarPros.com.

4,7-liters V-8

Slutten av 1990 4,7-liters V-8-drevne Dodge biler er beryktet for motorstopp mens bilen var under garanti eller kort tid etter at garantien er utløpt. Symptomer er lav eller ingen oljetrykk, harde starter, overoppheting og slam i motoren. Problemene kan ha stammet fra en design feil der motorblokk veggene er for tynt. Senere versjoner av 4,7-liters V-8 opplever ikke disse problemene.

startproblemer

Startproblemer er lett å fikse. Noen Dodge lastebil modeller kan stall og ikke i stand til å starte på nytt. En test av spolen kan avsløre at det ikke er noen gnist fra spolen. Dette skyldes sannsynligvis en dårlig sveiv vinkel sensor som må byttes ut.

Overopphetet Problemer

De fleste Dodge motorer er fri for overoppheting problemer, men eldre modeller kan kjøre varmere over lang kjøring. Hvis motortemperaturer overstige 200 grader på flate veier og deretter hoppe høyere på åsene, kan motoren være i fare for svikt med en sprukket toppakning. En radiator flush og inspeksjon av vannpumpe og termostat kunne eliminere problemet.

midlertidige problemer

Høytliggende områder sporadisk skape kaos på motorytelse, for eksempel ujevn tomgang, drøye ut eller ha motoren lys tennes uten noen tegn til et problem. Dette kan være på grunn av manifolden absolutte trykket komponent påvirkes av tynnere luft i fjellområder som overstiger 10.000 fot. Problemet kan løses av seg selv, eller en inspeksjon bør gjennomføres hvis det vedvarer, ifølge 2CarPros.com.