Feilsøking av firehjulstrekk av en Jeep Cherokee

Den firehjulstrekk system av en Jeep Cherokee er ganske grei, men som alt annet mekanisk, er det utsatt for svikt nå og igjen, spesielt hvis det blir mye hardt sti bruk. Nedenfor er noen ideer for å sjekke ut om din firehjulstrekk systemet ikke engasjere seg.

Bruksanvisning

1 Sjekk overføre saken væskenivået. Hvis en overføre saken går tørr, eller rett og slett ikke har nok væske, vil det ikke skifte eller operere problemfritt. Hvis, ved å sjekke nivået, finner du det er lav, tilsett litt væske til det og se om problemet forsvinner. Hvis det har vært drevet i lange perioder mens tom eller lav, kan utstyret kjedet inni overføre saken varme opp og strekke, som normalt resulterer i en høy lyd når firehjulstrekk er engasjert.

2 Inspisere bindingen under kjøretøyet. Noen ganger kobling fra shifter til overføringen saken kan bli frikoblet, bøyd eller brutt helt. For å undersøke dette, skyver under førersiden av Cherokee og se på den øvre del av overførings tilfelle nærmest kroppen. Hvis mulig, få noen til å skifte den firehjulstrekk spak inne i førerhuset, slik at du kan se etter eventuelle bindinger eller pauser mens den er i bevegelse.

3 Inspiser drivaksler og U-ledd. Drivakslene er festet til drivlinjen i Cherokee, og overføre kraft til hjulene fra girkasse og overføre saken. Hvis de er bøyd, brukket eller bindende, vil firehjulstrekk system ikke fungerer som den skal. Drivakslene er koblet i begge ender med U-ledd eller ledd som ser ut som plusstegn med avrundede ender. Disse leddene tillate opp og ned bevegelse mens hjulene roterer, og de gjør slites ut over tid.

4 Inspiser aksler og fremre ledd. Inne foran og bak aksel husene er aksel sjakter som ser ut som metall kosteskaft håndtak med riller på utsiden. Fjern hjulene og bremse maskinvare for å få tilgang til dine aksler, og undersøke dem for brudd eller store sprekker. De fremre aksler i Cherokee er koblet til forhjulene via samme type U-ledd som er på drivakslene. Hvis disse bind eller pause, vil firehjulstrekk system bli betydelig svekket. Det er også en god idé å inspisere girolje nivåer av både for- og bakaksel hus. De bør inneholde nok væske, slik at det knapt når bunnen av fylle- / inspeksjonshullet på differensial dekselet.

Hint

  • Når du bruker en jekk til å løfte Cherokee eller annen grunn, alltid bruke bukker for sikkerhet.