Feilsøking av en Jeep Grand Cherokee

Feilsøking av en Jeep Grand Cherokee


Biler generelt er notorisk kresen, men dette betyr ikke at du må ta det liggende. Det første skrittet for å korrigere et problem med din Jeep Grand Cherokee er å finne kilden. Bruk informasjonen nedenfor som en veiledning til feilsøking av Jeep Grand Cherokee.

Bruksanvisning

1 Sjekk om det og alle fabrikk tilbakekalling merknader. Jeep er lovpålagt å kontakte deg via e-post når en tilbakekalling for bilen din har skjedd, men i tilfelle at varsel ble borte på veien, gå til Jeep.com, velg "Grand Cherokee" under "Velg en Vehicle" -kategorien, og kontrollere tilbakekalling merknader (se Ressurser).

2 Sjekk gasskappe. Hvis "Check Engine" lys på Jeep Grand Cherokee er dashbordet har kommet på i det som synes å være noen grunn i det hele tatt, er det første du bør sjekke er din gasskappe. Hvis du har bygget opp fuktighet under gasskappe, kan det føre til at "Check Engine" varsellampe lyser. Ta en tørr klut og tørk undersiden av lokket og skru den på igjen sikkert. Start bilen og se om lyset kommer på igjen.

3 Ikke fyll bensintanken med billig drivstoff. Jeep Grand Cherokees er beryktet for ikke å gjøre godt med bensin med lavere oktan, spesielt i vintermånedene. Fyll Jeep med minst middels klasse bensin, spesielt hvis det har vært grøsser eller nølende mens du forsøker å akselerere.

4 Endre væske i overføring og installere en ny girolje filter. Jeep Grand Cherokees har en historie med å tygge opp og spytter ut girolje på en ganske jevn basis. Hvis bilen din gir deg problemer når du prøver å skifte fra ett gir til en annen, er dette nesten helt sikkert årsaken til problemet.