Feilsøking av bremser for en Jeep Cherokee

Feilsøking av bremser for en Jeep Cherokee

Bremsepedal Skyver Tilbake

Det er to mulige årsaker til følelsen bremsene presse hardt mot deg når du legge press på dem. Det er mulig det er en lekkasje i vakuum linje som forbinder bremseklossene på bremsepedalen. Grunnen til at vi kan trykke på pedalen så lett ned er at vi har kraft av vakuum å hjelpe oss, forstørrelses mengden kraft som vi formidle til pause pedal. Du kan si dette med følelsen av vakuum linjer som tråden ned gjennom gulvet i bilen til bremseklossene. Hvis det er noen hull eller sprekker, linjene må byttes. Dette er atskilt fra break flytende linjer, som faktisk kjører langs vakuumsystemet linjer.

Den andre muligheten er at bruddvæskeledningene kan bli hindret på en eller annen måte, i likhet med en del av sediment eller rust. I dette tilfellet er knekk må skylles helt å løsne hindringen. Da linjene ville bli etterfylt.

Bremsepedal Nas ingen motstand

Hvis pedalen går i gulvet uten motstand, vil din første reaksjon være å skrike som bilen foran deg blir tettere og tettere. Forutsatt at du klarte å unngå en kollisjon, kan du nå bekymret for hvordan dette skjedde. Bilen kan være lite bremsevæske, bare sjekke nivået under panseret, og legge til flere hvis nødvendig. Hvis bremsevæskenivået er normalt, kan ledningene ha luft i dem. Det er ikke mulig å kontrollere for dette, men blødning bremsene ved å åpne væskeinntak port og å ha noen sakte pumpe på bremsene er raskt og enkelt. Hvis dette ikke hjelper så det betyr master pause sylinder er skutt. Det er ingen løsning på dette, og ingen måte å sjekke uten demontering pausene, så det er best bare for å ha bilen tauet til et verksted og la dem fikse det.

Jeep Jerks som bremser Grab and Release

Hvis Jeep rykk frem og stopper brått når du bremser, gjenta denne prosessen til Jeep stanser, da bremsene er i alvorlig behov for vedlikehold. Det indikerer at bremseklossene er slitt eller har blitt forurenset av olje, grus, eller et annet materiale som forhindrer dem fra å ta tak i hjulet jevnt. Uansett kilde til forurensning, må bremseklossene skiftes ut.

Det er mulig at dette ikke vil løse problemet selv. Hvis bremseskiver selv har gått dårlig, vil nye bremseklosser ikke gjøre noen forskjell. Skivene er sylindrene som bremseklossene festes til. Når du trykker på bremsepedalen ned, platene klemme innover mot dekket for å bringe den til en stopp. Over tid, og hvis du går uten å bytte bremseklosser ofte nok, bremseskivene blir slitt og sterkt riflet, slik at de ikke grep så vel som de burde. Det er ingen løsning på dette bortsett fra å ha dem erstattet av en lisensiert profesjonell.