Feil e-post og passord for Facebook på en iPod Touch

Feil e-post og passord for Facebook på en iPod Touch


Facebook-app for din iPod Touch er gratis å laste ned, og gjør det enkelt å raskt få tilgang til kontoen din på nettsamfunnet. Du må vite kontoens brukernavn og passord for å se Facebook-kontoen ved hjelp av appen. Hvis du ikke husker riktig informasjon, er du nødt til å tilbakestille passordet ditt før du kan logge inn på nytt.

Logg Krav

Påloggingsinformasjonen brukes til å få tilgang til iPod Touch Facebook-programmet er den samme informasjonen du bruker på hele Facebook-nettstedet. Brukernavnet ditt er den primære e-postadressen på filen med kontoen din, og passordet du oppretter må være minst seks tegn. IPod Touch søknaden vil automatisk lagre ditt brukernavn og passord når du er logget inn, inntil du manuelt logge ut.

Glemt brukernavn eller passord

Innloggingsbildet på din Facebook-programmet tilbyr ikke en link for glemt brukernavn eller passord henting. Hvis du ikke husker riktig passord for din Facebook-konto, må du trykke på "Meld deg på Facebook" linken for å rettes til Facebook på din iPod Touch nettleser. Når på mobile Facebook-området, velger du "Jeg har allerede en Facebook-konto" og deretter "Glemt passord?" på innloggingsskjermen.

Identity Verification

Før Facebook vil tillate deg å nullstille passordet, må du bevise din identitet. Dette hindrer noen som finner eller stjeler din iPod Touch fra lett endre Facebook-passordet og få tilgang til kontoen din. Når du skriver inn brukernavn, e-postadresse eller ditt navn sammen med navnet på en venn, Facebook sender deg en e-post med en link for å tilbakestille passordet ditt.

Endre passordet

Hvis du klarer å endre passord på din iPod Touch, gjelder det nye passordet til hele Facebook-konto. Det betyr at hvis du er logget inn på Facebook andre steder, som for eksempel datamaskinen, vil du ikke være i stand til å navigere på Facebook på datamaskinen igjen før du logger inn med det nye passordet.