Federal Bumper Speed ​​Standards

Ifølge Insurance Service Bureau, bilprodusenter tar hensyn til skaden en innvirkning involverer et kjøretøy støtfanger fører til at bilen i tråd med støtfanger standarder som finnes i §§ 581.1 til 581,7 av Code of Federal Regulations, ikke vern til passasjerene.

støtfangere

Utformingen av en bil støtfanger inkluderer støtfanger effekt støtdempere eller en spenstig struktur bak støtfangeren for å absorbere virkningen av en kollisjon på enten foran eller bak på bilen. The Insurance Service Bureau forklarer føderale standarder krever testing av støtfangere ved gitte hastigheter.

Standarder

Den første føderale standarden ble introdusert i 1970 som et sammenstøt med en barriere ved 5 km / h; Forsikring Service Bureau forklarer bilen fikk ikke lov til å opprettholde noen skade under sammenstøtet. The Insurance Institute for Highway Safety forklarer dagens standard for bil sikkerhet ble innført i 1982, og dekker ikke plukke ups, SUV eller varebiler.

Test

Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, er kjøretøy støtfangere testet med to kollisjoner på baksiden og fremre støtfanger med hastigheter på 1,5 km / h og 2,5 km / h. I løpet av disse konsekvensene ubegrenset skade er lov til støtfangeren, men ingen til omkringliggende områder som frontlys, styresystemer og bagasjerommet dører.