FAQ på Garmin eTrex

For turgåere, jegere, eventyrere, forskere og andre som tilbringer mye tid utendørs, tilbyr Garmin eTrex linjen håndholdte GPS-mottakere med flere funksjoner. Den eTrek vil hjelpe deg å finne ditt utgangspunkt, kart stillinger og få deg hjem igjen trygt. Det er lurt å være fullt utdannet om hvordan du bruker eTrex GPS-enheten og funksjonene den gir.

Garmin eTrex Battery FAQ

Garmin eTrex enheter vil akseptere oppladbare batterier, men de er ikke i stand til å lade batteriene når strømmen er lav. Du må bære en egen lader, som kan vise seg upraktisk eller umulig siden du kan være langt fra en elektrisk kilde. En annen ulempe med oppladbare er at batterilevetiden reduseres sammenlignet med standard alkaliske batterier eller litiumbatterier. Garmin anbefaler mot å bruke litium-ion batterier fordi den økte spenningen de produserer kan skade eTrex. Du bør alltid bære nye batterier. Batteritiden vil variere, avhengig av modell og hvor ofte du bruker den.

Bakgrunnsbelysning FAQ

Selv om de fleste eTrex modellene har en justerbar bakgrunnsbelysning, er standardinnstillingen for lyset er "off" for å spare batteri. Hver gang enheten er slått av, er bakgrunnsbelysningen tilbakestilt til denne standard når det starter opp igjen. Et unntak fra dette er eTrex Oregon-modellen, som blir bakgrunnsbelysningen på når du slår opp. På justerbare bakgrunnsbelysning modeller er intensiteten satt av brukeren og innstillingen beholdes av enheten selv om lyset er slått av.

"Waypoints" FAQ

Siden de fleste Garmin eTrex enhetene ikke er forhåndslastet med området kart, brukere utpeke "waypoints" under sine reiser. Veipunkter er posisjoner som er navngitt av brukeren og som brukes til å revidere, unngå eller på annen måte huske et tidligere besøkt område. Hvis du velger å lagre turen din informasjon for fremtidig bruk når du kommer tilbake, vil veipunkter lagres sammen med deres navn og koordinater.

Master Reset FAQ

Hvis din Garmin eTrex ikke fungerer som den skal, eller du ønsker å gjenopprette den opprinnelige fabrikkinnstillingene og mislighold, kan du utføre en "master reset". Slå av eTrex; Trykk deretter "Side", "Enter" og "Power" samtidig. Dette vil vise meldingen "Vil du virkelig å slette alle brukerdata?" Hvis du er opptatt av, trykk "Yes" og din eTrex vil starte på nytt. La enheten være uforstyrret i 30 minutter under en klar himmel før det får en satellittlink. Husk at en master reset vil dumpe alle lagrede veipunkter, favoritter og egendefinerte innstillinger fra minnet.