Enkel måte å fjerne Oksidasjon fra en plast frontlys Lens

Enkel måte å fjerne Oksidasjon fra en plast frontlys Lens


Plast frontlys linser er krystallklare når nye, men ser kjedelig og overskyet gang oksidasjon dukker opp på overflaten. Ikke bare oksidasjon gjøre bilen din ser gamle og skitne, det gjør frontlysene skinne mindre lys, noe som kan øke faren for å kjøre om natten. Materialer for å fjerne oksidering fra plast frontlys linser er vanligvis tilgjengelig på de fleste auto deler butikken. Jobben i seg selv tar omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Dekk malte kantene av bilen rundt frontlyktene med flere lag av maskeringstape; Dette vil bidra til å hindre sandpapir fra skrape malingen.

2 Sand frontlykter med 1200-sandpapir for å fjerne oksidering. Sug sandpapir i vann noen få minutter for å holde den våt mens sliping. Flytt sandpapir til venstre og høyre, ikke opp og ned eller i sirkler. Sand til frontlys er kjedelig.

3 Bruk 1500-sandpapir og vann til sand frontlysene igjen. Hold sandpapir flytte til venstre og høyre for å følge og glatte sporene gjort av 1200-sandpapir. Skyll frontlysene og la dem tørke.

4 Tørk av frontlykter med plastlinse renere laget spesielt for frontlykter. Bruk en mikrofiberklut til å gni renere i frontlykter. Tørk til frontlysene er klare og lyse uten kjedelig områder.

5 Påfør plast UV protectant til frontlyktene med en mikrofiberklut til å forsegle og beskytte dem mot fremtidig oksidasjon.