Enheter som stopper telefonsalg samtaler

Enheter som stopper telefonsalg samtaler


Den eldgamle problemet med irriterende telefonsalg samtaler er ikke fremmed for noen med en telefon. Men takket være teknologiske fremskritt med Caller ID utstyr, plagsomme samtaler som uønskede telefonselgere, feil tall til og med søppelfakser mens du prøver å ha familie tid eller en fredelig kveld hjemme bli en ting fra fortiden.

Snarere enn å abonnere på ekstremt dyre ringeblokkerende funksjoner, kan du enkelt kjøpe samtalefiltrering samt blokkerer enheter. Slike enheter blir stadig mer populære fordi de er billigere enn månedlig samtaleblokkering abonnement og er mye mer pålitelig.

Caller ID Manager

The Caller ID manager er en flerbruks samtale blokkering og filtrering enhet som kan først og fremst brukes til å blokkere anonyme og uønskede numre. Det har database lagring kapasitet på opptil 174 numre. Dermed ved å lagre din egen liste over "invitert" tall inn i sin database, kan du enkelt fullstendig blokkere andre numre eller sende dem direkte til mobilsvar eller telefonsvareren. Telefonen vil bare ringe hvis noen fra din "inviterte" tall liste som ringer, og alle andre telefonsamtale vil bli vist i henhold til dine instruksjoner - inkludert telefonsalg samtaler. Du kan blokkere eller avlede fullstendig retningsnumre samt prefikser.

The Caller ID Manager gir deg også muligheten til å legge fire telefoner til det, noe som betyr at du enkelt kan viderekoble anrop til disse utvidelsene ifølge per bestemte forhold. Det er også en standby-modus funksjon at hvis slått på, gjør det mulig for hver samtale til å passere gjennom uten å bli skjermet. Du kan også sette en tidtaker dikterer varighet som enheten skal plassere telefonen i standby-modus så automatisk bytte tilbake til filtrering samtaler.

TeleZapper

TeleZapper er en nyttig enhet fordi det tillater deg å bli kvitt irriterende telefonsalg samtaler i løpet av dagen. Normalt får du telefonsalg fordi nummeret er matet inn i en datamaskin liste. Datamaskinen slår automatisk nummeret ditt så kobler du til et telemarketing representant. Men hvis du har koblet telefonen til en TeleZapper, hver gang en datamaskin samtaler og du eller din telefonsvarer plukker opp, produserer TeleZapper en særegen tone som informerer datamaskinen som nummer har blitt koblet fra. Derfor fjerner datamaskinen automatisk deg fra sin nummerlisten, og du vil aldri mottar et anrop fra den aktuelle telefonselger igjen. Denne enheten har potensial til å før eller senere fjerne deg fra alle selskapets kald anropslisten.

Private TIME PT1000

Private TIME PT1000 er en top-of-the-line telefon og digital telefonsvarer enhet som først og fremst gjør det mulig å screene for uønskede samtaler. Denne enheten har to modi som du kan bruke: normal og privat modus. Privat modus benytter PrivateTIME funksjonen der bare folk som har spesielle ring gjennom koden vil være i stand til å komme gjennom til deg og alle andre samtalen vil bli viderekoblet til den innebygde telefonsvarer funksjon. Du kan spille inn en melding på telefonsvareren, men du må instruere den som ringer for å lage hull i din unike ring gjennom koden eller legge igjen en beskjed. Dette vil avskrekke alle slags telefonsalg samtaler også.

På den annen side, under normal modus, fungerer telefonen som en vanlig telefon enhet som er koblet til en telefonsvarer. Du har også muligheten til å sette en tidtaker som etablerer en bestemt varighet for den tiden som privat modus vil operere. Alternativt kan du manuelt slå personvernmodus på eller av.