En sammenligning av HTC Desire og HTC EVO 4G

En sammenligning av HTC Desire og HTC EVO 4G


HTC har etablert seg som en av de bedre kjente navnene i mobilmarkedet med sin lange linje av smarttelefoner, som inkluderer HTC Desire og HTC EVO 4G. CNET Anmeldelser var imponert over Desire, som ble utgitt i mars 2010, for sin responsive berøringsskjerm, men var imponert med sitt kamera. Nettstedet roste EVO 4G, utgitt i juni 2010, for sin store skjerm, men kritiserte den for sin korte batterilevetid.

interne funksjoner

Desire og EVO 4G hver er bygget på Android 2.1 operativsystem Eclair og bruke en 1 GHz Scorpion-prosessor og en Adreno 200 grafikkprosessor. Mens EVO 4G operativsystem kan oppgraderes til Android 2.3 OS, er Desire eneste oppgraderes til Android 2.2 OS. Telefonene 'GPU fungerer som en backup til hovedprosessoren og er gitt oppgaven med å utføre kompliserte beregninger som trengs for å operere 3D-programmer, for eksempel dataspill.

Hukommelse

Mens HTC Desire kommer med 576MB innebygd minne, HTC EVO 4G har 512 MB innebygd minne. Begge enhetene er utstyrt med innebygde kortspor som støtter microSD og microSDHC-kort for opptil 32 GB utvidet minne. Opprinnelig kom Desire med et 4GB microSDHC-kort forhåndsinstallert og EVO 4G holdt en 8GB microSDHC-kortet allerede installert. Begge telefonene 'kontakt kapasitet avhenger av hvor mye minne som er tilgjengelig, men tilbyr foto og ringetone-ID-er og felt for flere telefonnummer oppføringer.

Fysiske egenskaper

The Desire, også kjent som Bravo, er 4,7 inches lang, 2,4 inches bred og 0,5 tommer dyp, mens EVO 4G, også kjent som Supersonic, måler 4,8 inches lang, 2,6 inches bred og 0,5 tommer dyp. På 6 oz., Er det EVO 4G tyngre enn Desire, som veier 4,7 oz. Hver telefonen har en kapasitiv berøringsskjerm som viser at 480 av 800 piksler oppløsning, men med ulik størrelse, farge kapasiteter og teknologier. Desire er 3,7-tommers AMOLED-skjerm produserer mer enn 16 millioner farger, mens EVO 4G 4,3-tommers tynn film transistor skjermen viser 65.000 farger. Telefonene ikke har flip eller skyve komponenter og bruker en berøringsfølsom skjermtastaturet for dataregistrering.

Blandet

HTC Desire har en 5-megapiksel kamera og HTC EVO 4G er utstyrt med en 8-megapiksel kamera. Begge telefonene er i stand til å spille inn HD-video, men bare EVO 4G har en sekundær kamera som gir telefonen videokonferansefunksjonalitet. Begge telefonene er i stand til å geotagge, en prosess som bygger på kartet og GPS-koordinatene til hvert bilde tatt av telefonen. Mens begge telefonene koble til Wi-Fi-nettverk, bare EVO 4G har WiMAX-teknologi som utvider trådløs tilkobling fra 300 fot, som tilbys gjennom Wi-Fi, til opp til 30 miles.