En sammenligning av elektriske scootere med bensin scootere

En sammenligning av elektriske scootere med bensin scootere


Hvis du ønsker å zip rundt på en scooter, har du to alternativer: elektrisk eller bensin, men hva er forskjellen? Hovedsakelig er det i hvor kraften kommer fra, men det er andre små forskjeller, også.

Hvordan det fungerer

En elektrisk scooter motoren drives av et oppladbart batteri mens en gass scooter er drevet av en forbrenningsmotor som forbrenner bensin.

Makt

Elektriske scootere er begrenset i kraft av deres batteriet mens en gass scooter kraft bestemmes av størrelsen på motoren. Toppfarten på en elektrisk scooter kan variere fra 10 miles per time til 62 miles per time. Bensin scootere kan nå hastigheter på 25 til 120 miles per time. Fremtidige teknologiske fremskritt vil øke den tilgjengelige hastigheten på begge typer scootere.

Område

Elektriske scootere kan bare gå så langt som deres batteri kan ta dem. De fleste elektriske scootere kan drives for rundt en time, og kan reise hvor som helst fra 45 til 60 miles før batteriet må lades. Utvalget av en gassdrevet scooter er bare begrenset av tilgjengeligheten av en bensinstasjon. De fleste gass scootere få mellom 50 miles per gallon og 100 miles per gallon, avhengig av kjøretøyets vekt og størrelsen på motoren.

likheter

Elektrisk og gass scootere begge har automatiske girkasser, tilsvarende rammer, dashbord oppsett og karosserivarianter.