En Android App for Bluetooth streaming

En Android App for Bluetooth streaming


Android Market butikken er fylt med programmer som du kan laste ned for å dra nytte av Bluetooth-funksjonalitet på din Android-baserte enheter. Bluetooth Auto, Songbird, XiiaLive - Online Radio og Car Music er blant de høyest rangerte og mest nedlastede apper som er laget spesielt for Bluetooth streaming, fra datoen for offentliggjøring.

Bluetooth Auto

Bluetooth Autoconnect er et program for Android-telefoner og tabletter som lar deg streame innhold mellom Bluetooth-aktiverte enheter. Bare installere programmet, og det vil vise tilgjengelige kompatible Bluetooth-enheter rundt posisjonen din. Velg enheten du vil bruke - for eksempel et sett med Bluetooth-hodetelefoner eller en datamaskin med musikkfiler på det - og applikasjonen vil streame innhold mellom enhetene. Bluetooth Autoconnect er 41 KB i størrelse, koster rundt $ 1, og krever Android 2.1 eller nyere, fra datoen for offentliggjøring.

Songbird

Songbird lar deg bruke din Android-enhet som en trådløs jukebox. Den bruker Bluetooth-teknologi for å streame musikk på telefonen som er lagret på en ekstern enhet som datamaskinen, eller streame musikk som er lagret på telefonen din på trådløse Bluetooth-hodetelefoner. App funksjoner inkluderer visning av albumcover, en skjermlås, podcast støtte, opprettelse spilleliste og et søkeverktøy. Programmet er tilgjengelig på 26 språk. Songbird er en gratis nedlasting som er 1.8MB og krever Android 2.1 eller nyere, fra datoen for offentliggjøring.

XiiaLive - Online Radio

XiiaLive - Online Radio er et program som lar deg streame mer enn 40.000 online radiostasjoner på din Android-drevne enheten og lytte til dem på Bluetooth-hodetelefoner eller et sett med Bluetooth-aktiverte høyttalere. Applikasjonen lar deg organisere, lagre, søke og tagge dine favorittstasjoner, angi tilpassede varsler for bufring og signal dråper, legge til en sleep timer, kontroll buffer lengder og lage individuelle radiostasjon snarveier på telefonen startskjermen. Andre funksjoner inkluderer backup og gjenoppretting verktøy, åpne APIer og muligheten til å starte og stoppe streaming støtte for Bluetooth-enheter når et radiosignal er tapt automatisk. XiiaLive - Online Radio 4,4 MB i størrelse, koster rundt $ 5 og krever Android 1.5 eller nyere, fra datoen for offentliggjøring.

Car Music

Bil Music er en applikasjon som lar deg streame lyd lagret på telefonen din via bilens stereoanlegg. Appen har store knapper og et enkelt grensesnitt for å gjøre streaming av musikk via Bluetooth enklere og tryggere mens du kjører. Car Musikk funksjoner inkluderer spilleliste støtte, en sleep timer, lysstyrke og en nattmodus for enklere visning i mørke kjøreforhold. Bil Music er 985KB, koster rundt $ 3 og krever Android 1.5 eller nyere, fra datoen for offentliggjøring.