Electric, batteridrevet bil Science Projects

Electric, batteridrevet bil Science Projects


Elektriske biler er en viktig del av å opprettholde en atmosfære blottet for forbrenningsmotorer forurensing. Å få til praktiske langtrekkende elbiler tar sprang, ikke baby trinn, i teknologisk utvikling. Jo flere forskere, ingeniører og oppfinnere som arbeider for å overvinne snublesteiner i EV utvikling, jo raskere folk begynner å bruke den dyre, begrenset tilførsel av olje eksklusivt for plast og smøring i stedet for drivstoff. Selv om teknologisk innovasjon for batterier og bedre drivlinje strategier hjelpe, rent drivstoff-assistert on-board kraftproduksjon kan være den mest praktisk tilnærming.

Pure Electric elbiler

Selv om noen rene elbiler er i markedet, er det rom for forbedring. Batterier er tunge og dyre. De fleste tidlige design gir et begrenset utvalg av bare 100 miles på det meste i varmt vær, og mindre i kaldt vær. Elektriske ovner i kaldt vær og air condition i varmt vær forkorte utvalg enda mer, til tross for forbedringer som regenerativ bremsing. Prosjekter for å forbedre batteristrøm vekt-forhold, som for eksempel Lawrence Berkeley Lab graphene nanocomposite design, holder løftet, som ikke gjør unna med drivverk komponenter.

Drivstoff pasning elbiler

Noen biler eksisterer at drivhjulene på ren elektrisitet og når batteriene går døde, generere elektrisitet på fly ved hjelp av en slags fueled motor. Bruken av en forbrenningsmotor for å lade et batteribank er ikke en varig nyskapning, men en stopp-gap tiltak. Prosjekter for forbedring bør omfatte hydrogen brenselceller og svært liten, høy RPM, konstant hastighet motorer som driver generatorer som benytter sjeldne jordmagneter og mikrostyring.

Elektrisk Motor, tradisjonell drivverk EV

Sentralt plassert motorer kjøre hjul gjennom tannhjul og drivaksler som reduserer tilgjengelig kraft til hjulene med friksjonstap. Drivverk komponenter også legge vekt. Akkurat som med alle andre kjøretøy, vekt-eliminering strategier øke effektivitet og ytelse. Prosjekter som bruker denne gamle teknologien er bundet for ukurans.

In-Wheel Multiple Electric Motor EV

Noen prosjekter benytter konvensjonelle elektriske motorer plassert på hver kvadrant, kjøring konvensjonelle hjul. Jo mindre energi bortkastet i overføring av kraft fra motoren til hjulene gjennom tannhjul, aksler og transmisjon, jo bedre. Prosjekter for å maksimere fot pounds av dreiemoment og hestekrefter per watt vil alltid gi gevinster i utvalg og økonomi.

The Ultimate Electric Vehicle

Lineære induksjonsmotorer støpt inn hjul laget av elastiske materialer med choppered karbon grafitt holdt i suspensjon, kombinert med run-flat, liten masse dekk kan gi den beste effektivitet og seighet. Hall-effektsensorer kan gi tilbakemelding til mikroprosessorer for å kontrollere dreiemoment, slip, kurvehastighet for forskjellige kvadranter, og generative skli bremsing. Dette betyr heltid 4-hjulstrekk, 4-hjulsstyring og en linjal flat dreiemomentkurve. Avanserte brenselceller eller trippel-trinns høy RPM, høy temperatur miniatyr keramisk kompositt turbiner som bruker hydrogen eller Brown gass, kjøring induktive generatorer for å lade opp graphene nanocomposite batterier er alle prosjekter verdt å utvikle.