Duramax LLM diesel ytelse

Den Duramax LMM motor ble introdusert med modellår 2007,5 for GMC og Chevrolet pickups. Motoren er lik tidligere modeller av 6,6-liters Duramax, men er utstyrt med ekstra utslipp utstyr for å møte tøffere utslipp standarder vedtatt i 2007.

Hestekrefter og dreiemoment

En aksje konfigurert LMM Duramax diesel produserer 365 hestekrefter ved 3100 rpm og 660 fot-pounds av dreiemoment ved 1800 rpm. I forhold til tidligere kjente DuraMax motor modeller, slik som LBZ, produserer LMM litt mer kraft.

utslipp Utstyr

Kjøretøy som er utstyrt med LMM Duramax er lett å kjenne igjen - en stor, trompet-lignende eksos spissen strekker seg fra dieselpartikkelfilter. Disse filtrene, sammen med en forbedret eksosen, og katalysator, redusere utslipp for å møte føderale standarder samtidig som bilen til å effektivt brenne B20 biodiesel.

advarsler

Bare Duramax LMM applikasjonsspesifikke diesel ytelse deler skal brukes i lastebiler utstyrt med LMM motor. Selv om noen eiere forsøke å fjerne fabrikken utstyrt dieselpartikkelfilter, kan gjøre det påvirke den generelle ytelsen av kjøretøyet eller føre til bøter for å overstyre dieselutslipp utstyr.