Duo Therm Instruksjoner

Duo Therm Instruksjoner


RVs har slagordet "mobile homes" for en grunn. De tilbyr mange av de bekvemmeligheter av et tradisjonelt hus som møbler, VVS, hvitevarer og HVAC-systemer. Å vite hvordan du skal betjene RV HVAC system kan bidra til å holde deg komfortabel i ro eller er på farten. Duo Therm linjen av HVAC-systemer fra Dometic fungerer mye på samme måte som en vanlig hjem HVAC system. Med riktige trinnene, kan du betjene en Duo Therm system for å holde RV behagelig.

Bruksanvisning

kjøling

1 Skyv Temperatur Sett spaken på høyre side av termostaten til ønsket temperatur, fra ca 40 til 90 grader F.

2 Velg ønsket viftehastighet ved å flytte bryteren nederst i midten av termostat til "Hi" eller "Lo". Bruk Hi avkjøles og avfukte RV interiør. Bruk Lo for å opprettholde den aktuelle temperatur.

3 Juster Fan bryteren øverst midt på termostaten til "On" eller "Auto". Bruk On kontinuerlig sirkulere luften. Bruk Auto for å aktivere AC system kun når lufttemperaturen RV stiger over innstilt temperatur.

4 Sett System bryteren på venstre på forsiden av termostat til "Cool" eller "Off". Selet Kjøl å aktivere AC system. Velg Av for å deaktivere AC system.

Oppvarming

5 Stille inn ønsket temperatur, vifte innstilling og viftehastighet på samme måte som aktivering av AC-systemet.

6 Juster System bryteren til "Furnace" innstilling for å aktivere varmesystemet.

7 Juster System bryteren til "Heat Strip" eller "Heat Pump" hvis systemet har disse alternativene, og du ønsker å aktivere dem.