DTV Converter Box Montering Instruksjoner

Alle som fortsatt har en tube-basert, analog TV-apparatet må koble den til en digital TV omformer boks eller settet vil ikke plukke opp TV-signaler. Du trenger fortsatt en antenne; den gamle analog antenne vil fungere så lenge den plukker opp UHF. Koble en av disse enhetene er mye som du kobler til andre enheter som en videospiller, men du må ta noen andre enheter du har koblet opp i betraktning. Alle med kabel eller satellitt-tv-tjenesten vil ikke trenger en av disse boksene.

Koble til Set

Du må finne en solid plassering for omformer boks. Hvis overflaten på TV-er bred og flat nok, plassere den der. Hvis du har en enhet som en videospiller eller DVD-spiller koblet til TV-en, plasser omformer på toppen av det. Koble antenne koaksialkabel fra hva port den er koblet til. Hvis du ikke har noen enheter tilkoblet, må antennen kobles til TV-en. For en enhet som en videospiller, bør antennen kobles til "IN" port på den enheten; koble kabelen i denne enden. Nå kobler at kabelen til "in" porten på omformer boksen. Du kobler boksen til porten du koblet fra tidligere med en annen koaksialkabel; en kabel burde ha kommet med boksen. Hvis omformer boks har utganger for en RCA kompositt-tilkobling (de røde, hvite og gule plugger), kobler boksen til TV-kompositt-porter i stedet. Når omformer boksen er koblet til, slå på TV. Hvis du har koblet boksen til TV gjennom koaksialkabel, for å tune settet Channel 3. Hvis du brukte komposittkabler slått til settet er "video" kanal. Bruk tuner på omformer boksen for å endre den kanalen du ser på.

Koble Peripherals

Hvis du har en videospiller, er den beste tilkoblingen fra antennen til konverteren til videospilleren til TV ved hjelp av helt koaksialkabel. Plukk opp TV-kanaler med settet på kanal 3, og videospilleren kan fortsatt plukke dem opp for opptak. Hvis du har koblet konverteren til TVen med komposittkabler, bytte TV fra "video" til kanal 3 for å se på bånd, og du vil ikke være i stand til å ta av TV. For DVD-spillere og andre enheter som bruker RCA-tilkobling, koble enheten til konverteren boksens komposittinngangsportene. Bruk enheten med settet innstilt til hvilken kanal den omformer boksen er innstilt på. Hvis TV-apparatets RCA inngangene er tilgjengelige, men du kan bare koble DVD eller en annen enhet der og bruke den med settet innstilt til "video" kanal.