DSLR Tripod Anbefalinger

DSLR Tripod Anbefalinger


På midten av 1850-tallet, en tripod var ikke et tilbehør for en fotograf, det var en del av kameraet. Film emulsjoner hadde liten følsomhet og kunstig lys var i fremtiden. For å ta et bilde med skarphet, eksponering av fem sekunder eller mer var vanlig, selv i sterkt dagslys. For å få best mulig ytelse fra en moderne digital speilreflekskamera, har stativ fortsatt et verdsatt sted.

Funksjon

I hovedsak tripod holder ganske enkelt kameraet i ro. For å gjøre den jobben, må det være rigid, uten vibrasjon og sterk nok til å bære kameraet og objektivet uten å bli ustabil. Sekundære krav til kamerabevegelser er viktig, så finjustering en sammensetning er mulig uten å flytte foten av stativet selv. Den DLSR stillbildekamera presenterer noen nye utfordringer enn et filmbasert speilreflekskamera, selv om noen kan ta opp video, noe som kan gjøre en væske dempet tripodhode ønskelig.

budsjett Stativ

Som med de fleste fotografiske tilbehør eksisterer et forhold mellom ytelse og kostnader, selv om dine krav har en sterk innflytelse på størrelsen og funksjoner i stativet, og dermed sin prisklasse. Sunpak,: Slik og Celestron er tre produsenter som selger stativer med hoder for mindre enn $ 50. Vekt støtte er generelt mindre enn 10 pounds, god for en beskjeden kamerasystem, men noen billigere modeller støtter bare to eller tre pounds, så vær klar over denne spesifikasjonen når du handler.

Intermediate Stativ

Tripod vekt og størrelse kan også være en vurdering. Hvis du planlegger å reise eller vandre med kameraet system, bør du vurdere din tripod kjøpet. Betyr det må passe i bagasjen? Kan du bære den for miles uten å bryte ryggen din? Når du beveger deg opp skalaen pris, funksjoner som karbonfiber konstruksjon og smart design kommer inn i bildet, og disse faktorene kan påvirke ytelsen du forventer. Velbon og Bushnell tilbyr komplette stativer i $ 100 til $ 150 serien, og premium produsenter som Manfrotto og Benbo selge stativbena, som du kjøper et stativ hodet av ditt valg også.

High-End Stativ

De fleste av de produsentene som er oppført tilbyr stativer opp til $ 500 og utover. Karbonfiber konstruksjon er sett oftere i denne prisklassen for redusert vekt og vibrasjon. Jevn drift og positive mekanismer bør forventes. Vekt kapasitet vil være høyere også, med mulig unntak av premium reise stativer designet for størrelse og egenvekt. Zeiss, Leica og Gitzo er andre høyt profilerte produsenter som spesialiserer seg på top-of-the-line stativer.