DSC Intercom System Instruksjoner

DSC Intercom System Instruksjoner


Intercom system laget av Digital Security kontroll Selskapet er en flerbrukskommunikasjonsenhet som kan være profesjonelt installert i ditt hjem. Intercom lar deg siden andre medlemmer av din husstand for privat kommunikasjon, låse ytterdører eksternt når gjestene ankommer og svare på innkommende telefonsamtaler. Du kan også bruke enheten til å overvåke lyd høres fra en målrettet område av hjemmet, for eksempel en sovende baby eller lite barn å spille i et annet annet rom.

Bruksanvisning

1 Bruk intercom som en personsøker enhet. Trykk på "Side" -knappen på ethvert interiør lyd stasjonen og snakke inn i intercom stasjon. Systemet sender stemmen din til alle andre interiør lyd stasjoner. For å svare på en side, trykk på "Page Svar" -knappen på noen annen interiør lyd stasjon. Systemet setter opp en privat kommunikasjonslink mellom økerstasjonen og besvare lyd stasjoner.

2 Trykk på "Page Svar" -knappen på ethvert interiør lyd stasjonen når dørklokken enhet ringer. En privat kommunikasjonslink vil bli etablert mellom dørklokken stasjonen og lyd stasjon som svarte til varselet. Hvis systemet er satt opp til å åpne elektroniske dørlåser eksternt, kan du åpne døren nær døra ved å trykke og holde "Page Svar" -knappen på interiøret stasjonen. Den klokkeanlegg piper og dørlåsen åpnes.

3 Trykk og hold "Ikke forstyrr" -knappen i et rom som du ønsker å overvåke. All lyd i rommet vil da bli overført til alle andre interiør lyd stasjoner. Trykk og hold knappen igjen for å slå av skjermen.

4 Trykk og hold "Page Svar" -knappen når systemet indikerer at det er et innkommende anrop. Dette setter opp en privat kommunikasjonslink mellom stasjonen hvor knappen ble trykket og telefon. For å avslutte en telefonsamtale, trykker og holder du på knappen igjen.

5 Trykk og slipp "Ikke forstyrr" knappen for å unngå hørsels sider, dørklokke samtaler, telefonsamtaler eller overvåking. For å fjerne denne funksjonen, trykk på knappen en gang til.