Drivstoff kjørelengde triks

Gassprisene har steget til rekordhøyder i de siste årene, og hvis siste trendene er noen indikator, er det ingen lettelse i sikte. Når du kjøper en mer drivstoffgjerrig bil er en av de mest effektive måtene å redusere gass budsjettet, ikke alle har muligheten til å handle sine kjøretøy i etter noe med bedre kjørelengde. I mellomtiden kan du forbedre bilens kjørelengde med noen enkle triks.

Slå ned luften

Klimaanlegget bruker en stor del av energien bilen produserer. Jo mer energi bilen din trenger for å produsere, jo mer gass bilen din vil brenne. Du kan spare litt penger på gass og forbedre din generelle kjørelengde ved å slå AC ned til en lavere innstilling, eller avkall klimaanlegg helt. Selvfølgelig, en vellykket gjennomføring av denne taktikken er svært avhengig av været i ditt område.

Rengjør Out Your Car

Motoren er ansvarlig for å flytte bilen og alt i den. Hvis du stadig bære rundt ekstra vekt som verktøy, sportsutstyr, eller en koffert full av søppel, kan du brenne mer gass enn nødvendig. Senk den samlede vekten av bilen ved å fjerne noe du ikke trenger i dagliglivet. Reiser lettere vil tillate bilen å brenne litt mindre drivstoff som du får fra ett sted til et annet.

Vedlikehold

Hvis bilen din ikke kjører sitt beste, kan du være å miste drivstoff til ineffektive prosesser. Regelmessig sjekke bilens slanger for sprekker og sikre olje, bremsevæske og overføring væsker er rene og toppet. Bytt ut luft og oljefilter regelmessig og sikre din radiator har en tilstrekkelig mengde vann og kjølevæske. Når du vasker bilen, åpne panseret og kvitte seg med avfall på din radiator og cowl inntak. En godt vedlikeholdt bil vil kjøre mer jevnt og krever mindre drivstoff.

dekktrykk

I tillegg til å sette unødvendig slitasje på dekkene, er lavt dekktrykk en felles skyldige av dårlig gass kjørelengde. Sjekk lufttrykket i dekkene hver gang du fyller opp bilen og sving av luftpumpen hvis du trenger å jevne ut hjulene. Anbefalinger for riktig dekktrykk vil bli skrevet på siden av dekkene, og en billig lufttrykkmåler bør være mer enn nok til å få deg tilbake på veien. Holde dekk sunt er bra for din sikkerhet og din lommebok.