Dodge Grand Caravan Bremseproblemer

Dodge Grand Caravan Bremseproblemer


Grunnlagt i 1914, serverer Dodge lange historie som testament til påliteligheten av merkets biler og lastebiler. Som andre bil merker, har Dodge tidvis oppstått problemer som har garantert tilbakekalling av visse modeller, men. I løpet av de siste 20 årene, har Dodge utstedt flere tilbakekallinger på grunn av bremseproblemer i en av sine mest populære modeller, Dodge Grand Caravan.

2009 Recall

The 2009 tilbakekalling av bare 82 Dodge Caravan i 2009 skyldes endringer til rullestolbrukere Caravans av El Dorado National, en tredjepart. De endringer resulterte i re-ruting av bremsen linje, som ikke var sikret skikkelig. Som et resultat, kan bremsen linje i disse Campingvogn gni mot kjøretøyet, som kan føre til farlige bremse linje lekkasjer.

1997 Recall

I oktober 1996 kom Chrysler Corporation en tilbakekalling for nesten 19 000 Dodge i Grand Caravan for en master sylinder bakre tetning problem. Tetningen --- som ligger mellom vakuumtanken og det hydrauliske fluid --- var ineffektiv, noe som fører hydraulisk fluid til å strømme inn i vakuumbeholderen. Denne gradvise væske reduksjon kan føre til at bremsene fungerer dårlig. En in-dash sensor som viser tap av bremsevæske advart førere av dette problemet.

1996 Recall

En 1996 tilbakekalling av 1993 Dodge Grand Caravan påvirket eierne av 321.000 kjøretøy. En defekt hydraulisk kontrollenhet i modellen kunne slites raskere enn normalt, føre til for tidlig slitasje på pumpemotoren innenfor bremsen. Denne tilstanden kan føre til en farlig tap av makt assistanse under bremsing.