Dodge Charger HEMI RT Specs

Dodge Charger Hemi R / T er kanskje en av de siste amerikansk stil sedan, med en stor interiør og en naturlig pustende V8 drive enten RWD eller AWD. Med den nylige oppkjøp av Chrysler av Fiat, har det skjedd betydelige endringer i Chrysler-gruppen merkevarer, inkludert Dodge. Dodge Charger har vært en jevn selger for Chrysler, både til enkeltpersoner og til politistasjoner på grunn av sin makt og innvendig plass.

dimensjoner

Lengde for laderen er 200 inches fra støtfanger til støtfanger, er bredde 74,5 inches - ikke telle speilene - og høyde er 58 inches. Akselavstanden er 120 inches - akselavstand er lengden mellom hjulaksler - og sporet er 63 inches - spor refererer til bredden mellom akselendene. Innvendig volum er 104 fot cubed og passer fem passasjerer. Den har en tomvekt 4,085 lbs.

Powertrain

The Road og Track trim av Dodge Charger tilbys i både RWD og AWD motorer, både drevet av en 5,7-liter, Hemi V8-motor koblet til en femtrinns automatgirkasse. Det genererer 368 hestekrefter ved 5200 rpm og 395 fot-pounds av dreiemoment ved 4350 rpm. Den RWD versjonen får 25 mpg på motorveien og 16 mpg i byen, får AWD versjon 24 mpg på motorveien og 15 mpg i byen.

håndtering

Laderen har uavhengig fjæring foran og fem-link, multi-link oppheng bak i bilen. Styring er rack og pinion, med elektrisk kraft. Svingradius er 15,4 fot for både RWD og AWD.