Do It Yourself Spray Bed Liner

Do It Yourself Spray Bed Liner


Spray-i sjikt-foringer kan brukes i mange forskjellige applikasjoner. Uansett hvor kjøretøyet er utsatt for hard behandling eller værforhold, spray bed liners ikke bare forsegle og beskytte, men også bidra til å opprettholde en ren, ferdig utseende. Noen eksempler på bruksområder inkluderer lastebil senger, hjulbrønner og rocker paneler, samt Jeep kar og andre off-road interiør.

Preparat

Forbered hele overflaten du har tenkt å dekke ved å fjerne all smuss og fett. Fjern eventuelle maling flak eller løst materiale, og scuff hver kvadrattomme grundig med sandpapir for å sikre riktig binding av sengen liner materialet til overflaten. behandle overflaten rust forsiktig ved sliping eller sliping området ned til bart metall, og deretter bruke en rust protectant eller syre etch primer til det berørte området. For områder hvor rust er dyp og har trengt gjennom metall, kutte ut det berørte området og erstatte metallplater, sliping sveisene glatt.

Mens de fleste produkter ikke krever en base eller primer, skader det aldri å tette hele overflaten; bare være sikker på at primeren er kjemisk forenlig med sengen liner du har valgt. Hold sluttresultatet og anvendelse i tankene gjennom hele prosessen; de mer synlige området, jo høyere er behovet for nøye planlegging. Hjulet brønner og understell, for eksempel, vil kreve mindre forberedelse enn vilje Jeep badekar eller interiør.

Uansett bruksområde, må arealet alltid være fri for smuss, støv og fett. Husk at du arbeider med et industrielt produkt som er utviklet for å overholde og være på nesten alle overflater. Masker området som skal sprayes og dekke noe i området der du sprøyting, for å unngå utilsiktet overspray.

Installasjon

De fleste bed liner produkter tilbyr sett som inneholder program våpen. Ofte, men søker du bed liners med en stor åpning HVLP pistol eller til og med et plaster sprut pistol. Enten du bruker splitter foreslo utstyr eller noe annet, må du kontrollere at utstyret samsvarer med produktet og søknad. Hvert merke vil ha sin egen blandingsforhold for produkt og katalysator. Fordi dette er en kjemisk reaksjon, hvordan du blande produktet avgjør hvor det gjelder, varer og utseende. Varierende fra produsentens retningslinjer for forberedelse, temperatur og blandingsforhold kan undergrave prosjektets suksess.

Når du har nøyaktig blandet og lastet produktet, spray overflaten med en væske back-og-tilbake bevegelse. For å sikre konsekvent materialet søknad og unngå oppbygging og kjører, holde pistolen parallelt med lakken, ikke bue din bevegelse, og ta fingeren fra avtrekkeren like før og etter retningsendringer.