DIY Tips for Mekanisk Trommelbremser

DIY Tips for Mekanisk Trommelbremser


Mekaniske trommelbremser er et vanlig alternativ til skivebremser på mange biler, lastebiler og SUVer. Trommelbremser finnes vanligvis på bakhjulene, spesielt på eldre biler. De opererer annerledes enn skivebremser, men sjåførene kan fortsatt inspisere og selv betjene trommelbremser ved å følge noen enkle tips.

Fjerne Drum

Fjerner trommel fra bremseenheten kan være en av de vanskeligste og mest frustrerende delene av service trommelbremser. For å gjøre denne oppgaven enklere, spray bolten som holder trommelen, sammen med de eksponerte knastene og en hvilken som helst annen eksponert maskinvare, med et smøremiddel som WD-40. Vente på at smøremidlet for å oppløse noen av rust rundt trommelen, noe som gjør det lettere å fjerne. Sprøyting annen maskinvare vil gjøre disse brikkene lettere å fjerne så godt når den tid kommer. Dersom trommelen er sta, kan du bruke en gummihammer for å bryte opp den rustne tetning hele veien rundt kanten av trommelen. Dette kan også bidra til å løsne en trommel som er rustet på plass. Når trommelen er av, kan du rengjøre den med et smøremiddel for å fjerne rust og gjøre det enklere å bytte på slutten av reparasjonen eller fjerne i fremtiden.

Kontroll Sko

Selv om du ikke planlegger å bytte trommelbremse sko, helst at trommelen er av er et godt tidspunkt å undersøke dem. Sjekk for å sikre at overflatene av begge sko innenfor hver brems er glatt og ren. Noen trommel brems sko kommer med varselbånd som vil vise gjennom når det er svært lite materiale venstre. Kontroller at indikatorstripen, eller nagler i tilfelle av naglede sko, ikke viser. Sjekk også innsiden av trommelen for glatthet og vridning, som kan oppstå på grunn av sterk varme og forstyrre bremseegenskaper.

demontering

En trommelbrems inneholder mange små fjærer og andre deler, så demontere bremsen med forsiktighet. Hvis du ikke har tilgang til en tjeneste manuell med klare fotografier eller diagrammer av bremsen forsamlingen, vil du ønsker å lage din egen diagrammet. Indikerer i hvilken rekkefølge du fjerner deler siden remontering skal gjøres i motsatt rekkefølge. Å faktisk demontere bremsen, bruker skrustikke grep for å forstå holdefjærene. For å løsne bremseslanger, bruk en fakkel nøkkel heller enn en fastnøkkel.

holde Ren

Bremse arbeidsplasser er notorisk rotete arbeid. Hansker er den eneste reelle måten å holde hendene rene, men de kan hindre presisjonsarbeid involvert i service trommelbremser. For å holde garasje gulvet rent, plassere en panne under bremsen. Dette vil ta noe rust eller bremsestøv, sammen med bremsevæske bør du oppdager en lekkasje i bremse linje eller en blåst hjul sylinder. Vær spesielt forsiktig når du håndterer bremsevæske, som lett kan skade auto maling.