DIY Spray på Truck Bed Liner

DIY Spray på Truck Bed Liner


Profesjonelt gjort spray på lastebil bed liners har vanligvis en garanti og koster rundt $ 400, men det kan være mye billigere å gjøre det selv hvis du kjenner de rette trinnene og har tid. Riktig produkt matchet med de beste tilberedningsmetoder gir et flott utseende og en slitesterk overflate. Se etter komplette byggesett fremfor billige bokser med spraymaling eller bøtter med tynn, forherliget maling. Spør rundt og lete på nettet for produktene med de beste vurderinger og rykte for pålitelighet.

Bruksanvisning

1 Forberede overflaten for å male med sandpapir og slipesvamper først. Bed liner spray vil legge bedre til en scuffed opp overflaten og vil tendere til å skrelle lettere hvis det er brukt på en glatt skinnende overflate. Jo eldre bilen, jo mindre må du kanskje sand. En lett håndsliping er tilstrekkelig. Det er ikke nødvendig å få elektroverktøy involvert.

2 Mask ethvert område du ikke ønsker å sprøyte med tape og papir. Dekk til baklys, ytterkantene av sengen og malt side av bakluken. Bakvinduet på trucken skal også være maskert.

3 Bland hver gallon av sengen liner materiale med bormaskin og blande litt. Hvis settet trenger å kombinere ingrediensene, vil blande bit gi en jevn konsistens. Likeledes, hvis det er mer enn en flaske eller boks med væske, bør man blande dem alle sammen. Få hele veien ned til bunnen av boksen og blande opp og ned sakte for de beste resultater.

4 Kom deg i skikkelig utstyr til å sprøyte, som skal omfatte gummihansker, gamle klær, en respirator eller støvmaske og vernebriller. Hell miksen i sprayboks koblet til luftkompressor. Start med bakluken, som du bør ta helt av på bil før sprøyting hvis mulig. Arbeid fra førerhuset ende til bakluken enden med spray på resten av sengen. Bruk jevne tak og fyll spray container etter behov. Et par tynne lag bør gjøre triks og forlater deg med en utmerket, holdbar, varig finish produkt.

Hint

  • Vær forsiktig med røyk fra materialet og prøver ikke å utføre jobben i et område som ikke er godt ventilert. Hvis du velger å gjøre det ute, plukke en dag som er rolig og ikke for mye vind.