DIY Sonic Impact Soundpads

En måte å få lyd i rommet ditt uten å ha de store plass spise høyttalere tar opp plass, er å installere et par Sonic Impact SoundPads. De SoundPads er designet for å følge seg til veggen, snu veggen til en høyttaler. De SoundPads er vurdert på 8 ohm, det samme som de fleste hjemmekino receivere, så du vil være i stand til å koble dem direkte til mottaker ved hjelp av høyttalerledningen som selges separat.

Bruksanvisning

1 Koble høyttaler ledningen som kommer fra mottakeren til den positive innlegg på SoundPad. På baksiden av SoundPad er det en rød og en svart høyttaler innlegg. Ta den positive siden av høytalerledningen og sett enden av ledningen inn i den røde post ved å trykke ned den røde klemmen og skyve ledningen inn i hullet. Slipp klipp for å holde ledningen i verdensrommet. Hvis høyttalerkabelen ikke er tydelig merket, finner enden av ledningen som er koblet til den positive (+) post og merke det selv.

2 Koble den negative siden av høyttalerledningen til den svarte innlegg på baksiden av SoundPad ved å trykke ned den svarte klemmen og sette enden av kabelen inn i hullet. Slipp klipp for å holde ledningen på plass.

3 Finn plasseringen i rommet der du ønsker å montere høyttalerne. Test sted for lydkvaliteten ved å plassere en av talerne mot veggen. Spill musikk gjennom høyttaleren og flytte den langs veggen for å se hvor høyttaleren høres best. Når du finner riktig sted, fjerner du papiret over klebrige delen av høyttaleren og skyv den mot veggen slik at den stikker. Gjenta fremgangsmåten for den andre høyttaler.