DIY Phone Line Transientundertrykking

DIY Phone Line Transientundertrykking


Elektrisk telefonlinje overspenning ødelegger millioner av telefoner, svare på enheter og datamaskiner som er koblet til telefonlinjene hvert år. Mange overspenning oppstår fordi telefonlinjene er feilaktig jordet. Lyn fører til mange av line-, jord- og direkte streik støt. Slå feil i det elektriske systemet kan føre til en telefon og andre elektriske apparater for å oppleve en bølge gjennom ledningene. Uansett hvor eller hvorfor surge skjer, er resultatet et apparat som ikke lenger er operativ.

Plug-in overspenningsvern

De to minst kost gjør-det-selv overspenningsvern for land linje telefoner er enheter som kalles plug-in overspenningsvern. De kan kjøpes på ethvert elektronikk, strømforsyning eller boligbygging butikken. En beskytter kobles direkte inn i veggen, med ett til seks beholdere for å beskytte andre apparater; den andre er en strømledning strimmel med en til flere utløp.

Bruk Høyre Plug and Right Beholder

Før du kjøper et overspenningsvern for å beskytte telefonlinje, sjekk veggkontakten. Et enkelt, dobbel eller multi plug-in overspenningsvern har en tre-spiss stikkontakt. Veggkontakten må være i stand til å akseptere det. Hvis ikke, må du kjøpe en adapter. Ethvert forsøk på å komme seg rundt med de tre-spiss kontakt sannsynlig vil resultere i at overspenningsvernet ikke beskytte telefonlinje eller andre apparater koblet til den.

Koble telefonlinje til overspenningsvern

Før du kobler beskytteren inn i stikkontakten, må du lese og følge produsentens instruksjoner. Etter plugging overspenningsvernet inn i veggen, koble telefonlinjen fra veggkontakten inn i "in" jack kontakten på overspenningsvernet. Hvis telefonlinjen ble satt inn i en oppringt Internett-modem på datamaskinen, kobler du en ekstra telefonledningen inn i "ut" telefonkontakt på overspenningsvern, deretter inn i andre telefonkontakten på datamaskinen.

Beskytt alle hvitevarer og elektronikk med ett overspenningsvern

En annen gjør-det-selv overspenningsvern som beskytter alle dine hvitevarer i stedet for et begrenset antall er tjenesten-panel protector som smetter inn i sikringsskapet. Sjekk online-området i sikringsskapet produsent til forskning snap-in modellnummer og til å lese gjør-det-selv-instruksjoner.