DIY: Paintless Dent Repair

Bulker og dings i bilen kan gjøre det ser banket opp eller eldre enn det er. Du kan fjerne noen bulker selv uten å måtte ta bilen inn til en body shop. Paintless dent reparasjon er enkelt og rimelig i forhold til noen annen form for dent reparasjon. Paintless dent reparasjon kan spare deg for penger siden du ikke trenger å betale for materialer som sandpapir, grunning, maling, maskeringstape og sparkel. Ingen spesiell opplæring eller kompetanse er nødvendig for paintless dent reparasjon.

Bruksanvisning

1 Se i og rundt bulk å sørge for at det ikke er noen chips eller sprekker i malingen. Hvis metall er vist i noen områder det bør males til beskyttelse mot rust. Hvis det ikke er chips eller sprekker i malingen kan det mest sannsynlig repareres med paintless metoder.

2 Finn en husholdning stempelet. Plasser en liten mengde flytende såpe på bulk og spray eller hell vann over den. Dette holder området smurt og gjør det lettere for stempelet til å gli rundt og over bulk.

3 Sett stempelet på overflaten nær bulk og sørg for at felgen er belagt med såpe og vann. Skyv stempelet på plass over bulk og trykk den mot bilen for å skape et sug.

4 Trykk stempelet mot bil og bruke en gjentatt stuper bevegelse, trekke tilbake hardt, før metall trekk og bulk er trukket ut. Stempelet kan skyves rundt over bulken å trekke ut alle skadede områder.

Hint

  • Ikke la glatt metall viser på bilen din. Har det malt av en profesjonell eller i det minste berøring den opp selv for å unngå rust.