DIY Motorsykkel Seat

Motorsykkelen kan ta deg langt hvis du vet hvordan å opprettholde det godt. Bortsett fra å opprettholde sine interne deler og motor, må du også sørge for at du er komfortabel mens du sykler. Setet på motorsykkelen kan bryte eller lage din tur. Hvis setet er for hardt eller løst installert, vil det gjøre det vanskelig å ta en lang tur. Du kan lage din egen motorsykkel sete laget av de mest komfortable materiale for å sikre en mer behagelig tur.

Bruksanvisning

1 Ta av setet på motorsykkelen og bruke målebånd for å få sine eksakte dimensjoner. Se i de samme målingene når du kjøper en gel sete pad for å gjøre det nye setet.

2 Fjern dekning av den gamle setet ved hjelp av en flat skrutrekker til å ta ut stiftene.

3 Plasser setet på et flatt underlag med sin høyre side opp, og sette gel pad over det.

4 Trace omrisset av gel pad på skum av setet. Fjern eventuelle unødvendige skum som du ønsker å ta av den opprinnelige sete med en vinkelsliper. Fjerne den ved hjelp av bevisste bevegelser for å ta ut små deler av skummet på en gang.

5 Spray lim på den trimmede utsparing i setet skum, så vel som den nederste del av gelputen. La limet tørke i ett minutt før du fester gel pad på setet.

6 Kutt åpen celle skum til den eksakte formen på motorsykkelen sete med saks. Spray litt lim på toppen av setet og la det tørke i minst ett minutt før du fester nyklippet skum på den.

7 Installere den opprinnelige setetrekket på setet, dra det ned tett for å dekke hele rammen. Bruk en kraftig stiftemaskin for å feste dekselet på setet og plasser det ferdige produktet tilbake på motorsykkelen.