DIY LED Motorsykkel blinklys

DIY LED Motorsykkel blinklys


Installere LED blinklys til din motorsykkel selv kan være et flott tillegg til utseendet på bilen. Også disse blinklys er mye lettere for andre sjåfører å se, hjelpe deg å være så sikker som mulig på veien. LED Blink kits kommer i alle slags konfigurasjoner og oppsett. Kjøpe en som passer stilen på motorsykkelen er den viktige delen.

Bruksanvisning

1 Fjern festeskruene på forsiden blinklys av motorsykkelen med en stjerneskrutrekker. Det bør være en skrue på hver side av blinklys akselen.

2 Skyv blinklys enheten bort fra fairing av motorsykkelen. Disse bør være enkelt klippet inn, og siden festeskruene er allerede fjernet, bør komme ut lett.

3 Trekk blinklys fra sine kunder til sykkelens elektriske boksen. Disse pluggene bare glir fra hverandre. De er sikret kun med friksjon.

4 Plugg inn den nye blinklys på begge sider og skyv og klippet dem på plass på kåpen. Pluggene har en stor ende og en liten. De vil kun en vei. Bytt til skruene for å feste dem på plass.

5 Fjern de bakre blinklys bruker en 10mm pipenøkkel til å holde monteringsmutteren på innsiden av kåpen stiv mens du slår festeskruene på utsiden av kåpen med en stjerneskrutrekker. Trekk blinklys unna kåpen.

6 Koble disse signalene fra sine kunder som du gjorde med de fremre signaler.

7 Plugg inn den nye bakre signaler og skyv dem på plass på baksiden kåpen.

8 Sett monterings skruer og bolter for å feste blinklys. Igjen, bruk en skrutrekker på utsiden for å skru til skruene og en pipenøkkel på innsiden for å holde nøtter på plass.

Hint

  • Hvis du ikke er i stand til å plassere motorsykkelen sted ekstremt stabil, kan det være ønskelig å ha en annen person til å hjelpe deg ved å holde og støtte sykkelen.
  • Vær alltid forsiktig når du arbeider rundt muligens leve elektriske ender.