DIY iPod Stand

DIY iPod Stand


For å legge til musikk til din iPod, må du koble den til datamaskinen for å synkronisere musikkbiblioteket ditt. Normalt vil du bare koble iPod til en ledning koblet til datamaskinen og deretter plassere den på skrivebordet mens denne prosessen pågår. Men legger iPod på skrivebordet kan føre til unødvendige riper og andre skader på huset. Ved å plassere den i et stativ, kan du minimere disse riper og holde iPod ser ny.

Bruksanvisning

1 Åpne ett mellom bindemiddel klipp og plassere iPod siden av USB-ledningen inn i klippet. Lukk klippet slik at bunnen av iPod vedlegget hviler på bindemiddel klipp og ledningen holdes på plass mellom de to klips sider. Fjern sølv spakene på bindemiddel klipp ved å klemme dem sammen og trekke dem ut av sine huler.

2 Brett ledningen under middels klippet den er koblet til og plassere mediet klippet og USB-ledning inne i en stor perm klipp. Forsikre deg om at iPod vedlegget er sentrert og utenfor bindemiddel klipp. Mediet klipp festet til ledningen skal være tettsittende inne i stor perm klipp. Fjern sølv spakene fra klippet på samme måte som trinn 1.

3 Stå den store klemmen på flat bred kant. Denne kanten skal være på motsatt side av iPod-tilkobling. Bindemiddelet slip bør stå på denne kanten. Plasser iPod på kontakten. Koble den andre enden av ledningen til en USB-port på datamaskinen.

Hint

  • Når klipping iPod-tilkobling, sørg for å klippe ledningen og ikke hard plast av kontakten plate. Dette kan skade kontakten og du vil ikke lenger være i stand til å koble til datamaskinen.