DIY Glassfiber Motorsykkel Seat

En glassfiber motorsykkel sete er et flott tilbehør, fordi det er lettere enn skinn, varmebestandig og lettstelt. Det kan installeres på en cruiser eller sport sykkel, og opprettet i den formen du ønsker. De har mange variasjoner. Med praksis, kan du mestrer det grunnleggende og lære å bygge en som passer din stil av ridning, kroppstype og smak. Den begynner ved å bygge en kryssfiner form.

Seat Mal

Sørg for at setet passer din sykkel ved å opprette en mal rett på seteområdet. Mål og forme en mal fra skum på toppen av sykkelen ved hjelp av en skulptur kniv eller jeksel. Tape av resten av sykkelen og dekke den med solid plast eller en presenning for å hindre skade. Når skummet er formet, kan du begynne å lage setet toppen.

Legg de Glassfiber

Påfør voks eller formslipp forbindelse til hele stykke skum. Coat det jevnt og grundig. Frigjøring formen er en av de vanskeligste trinn. Når belagt, begynner å kutte og lag dine glassfiber strimler rett over skummet. Når formen stykket er dekket i strimler, bland opp glassfiber harpiks og herder i en stor bolle og male den på skummet. Dekke hele området med en generøs mengde av glassfiber. La det tørke.

Fjern Glassfiber Molding

Start i et hjørne og vri formen til midtseksjonen spretter av skummet. Hvis du brukte nok mold release sammensatt, vil setet pop rett av. Hvis ikke, banke forsiktig på setet av formen med en gummihammer. Sett setet til motorsykkelen.

Fest Hardware

Nøye måle og merke av undersiden av setet ved hjelp av en markør for å indikere hvor maskinvaren skal plasseres. Bor montering for den og installere hardware i setet. Setet kan nå trukket. Lay vatt eller skum over toppen, og deretter strekke skinn eller stoff som nylon over det. Trekk stoffet tettsittende, men ikke stramt rundt skum. Stifte det til undersiden av setebunnen.