DIY Bil Wraps

DIY Bil Wraps


Bil wraps kan være en effektiv annonsering. Alt du trenger er en fungerende kunnskap om Photoshop, med noen få grunnleggende ferdigheter i Adobe Illustrator. Hvis du oppfyller disse forutsetningene, kan du spare tid og penger designe vikle deg ved å følge noen tips. Innen du tar design til skrivere, vil de være sannsynlig å belaste deg mindre fordi du allerede har tatt de avgjørende første skritt.

Bruksanvisning

1 Ta bilder av bilen din. Samle utsikt fra et annet antall vinkler.

2 Velg et referansepunkt, for å måle bilen din, enten det er en dør knott, eller en hette.

3 Åpne Photoshop. Sett alle måleverktøy til inches. Beregn avstand til hva man målt i en tiendedel skala. Bruk Ruler funksjonen til å gjøre dette. Skalere ned bildestørrelsen.

4 Endre PPI, eller piksler per tomme, størrelsen på dokumentet til 720.

5 Ved ferdigstilling din wrap, satt maskinen til en tidel skala.

6 Når dokumentet er klar for utskrift, flate det og lagre det som en ikke-komprimert tiff. Sett din skala til 1000 X når du er klar til å skrive ut det ferdige produktet.

7 Gjenta øvelsen på alle sider av kjøretøyet.

8 Åpen Illustrator. Utarbeide design du ønsker. Lag et bilde mockup av kjøretøyet som du ønsker en bil wrap. Gjen dokumentet til skala, og sende dokumentet til utskrifts butikken.

Hint

  • Som designer Thomas Baekdal påpeker, bør du være forsiktig at bilen som du velger å opprette et slikt design er egnet for fargevalget. Den bør ha en riktig balanse. For eksempel kan en svart bil forvrenge skyggeområder, noe som gjør det vanskelig å lage lyse grafikk. På den annen side kan en hvit bil har for mange lyse partier for å lage mørke grafikk. Baekdal antyder en lys grå bil som en gyllen middelvei.
  • Hvis du ikke er kjent med grunnleggende laget og fylle kommandoer i Photoshop kan du likevel lage en bil wrap for bilen din. Under slike omstendigheter, men antyder Baekdal at du har en Photoshop manuell nærheten. Hvis du ikke har Photoshop og Illustrator, installere disse programvarepakker på datamaskinen.