DIY: Auto Air Conditioning service

DIY: Auto Air Conditioning service


Klimaanlegget på en bil gir bilen kald, klimaanlegg kontrollert luft av hensyn til komfortabel kjøring. Hva driver system er kuldemedium som trenger jevnlig vedlikehold for air condition-systemet til å kjøre effektivt. De to kjølemiddeltypene som brukes i biler er diklordifluormetan og 1, 1, 1, 2-tetrafluoretan, kjent som R-12 og R-134a. Freon er ikke lenger brukes i nyere biler. R-134a, er nå sin erstatning for air condition service.

Bruksanvisning

1 Pop åpne panseret av bilen ved å dra i utløseren ved førersiden døren. Sørg for at bilen ikke er i gang.

2 Bestem type klimaanlegget som du har montert på bilens motor. Etterpå følger linjene som henger ut fra det. En 16-millimeters tilpasning er på en linje, mens en mindre 13 millimeter montering er på den andre linjen. Ta av beskyttelseshetten fra den mindre montering, som vil være den lave siden R-134a tjeneste montering.

3 Pass på at du legger på et par vernebriller for å beskytte øynene. Punkter kan segl ved å stenge ventilen på service slangen. Tillate luft å flykte fra tjenesten slangen ved raskt å åpne og lukke ventilen.

4 Ta enden av tjenesten slangen og fest den til R-134a tjeneste montering. Start bilens tenning. Etterpå sette klimaanlegg opp til sitt høyeste kjøleinnstillinger.

5 Åpne opp service slangens ventil. Kjølemiddelet vil bli sugd inn av klimaanlegget. Air condition ventilene skal nå starte som kommer kaldere luft.

6 Observer tjenesten slangen instrumentet. Hvis det står mellom 25-40 kPa, lukke ventilen. Fjern service slangen fra R-134a montering. Sett beskyttelseshetten tilbake på. Slå av bilen og lukk panseret.