DIY: Air Horn Wiring

DIY: Air Horn Wiring


Air horn er et irritasjonsmoment når de brukes feil, men de kan være livreddere under visse omstendigheter. Den enorme lyden de produserer definitivt tiltrekker seg oppmerksomhet, noe som gjør dem til et populært ettermarkedet element med motorsyklister og små bileiere. Når alle komponentene er montert på kjøretøyet, blir luft horn ledninger vanligvis oppnås ved å henge den opp som et supplement til eksisterende horn.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for en plassering for horn relé, fortrinnsvis i et tilgjengelig sted i nærheten av luft horn kompressor eller eksisterende kjøretøy horn. stafetten til bilens karosseri eller ramme montere. Bor et hull og bruke en selvgjengende skrue om nødvendig.

2 Fest en ledelse på 30 amp innebygde sikringsholderen til den positive batteripolen. Koble den andre sikringen føre til en passende lengde røde 12-gauge bilbransjen wire. Kjør kabelen pent til horn relé og koble den til relé terminal 30. Fest en annen lengde på rød ledning mellom den positive polen på luft horn og stafett terminal 87. Plasser ledningen pent ut av veien.

3 Undersøke den eksisterende kjøretøyets horn for å bestemme de positive og negative ledninger. Test ledningene om nødvendig ved å koble dem etter tur og kobler den til et multimeter eller 12-volts test lys mens du trykker på hornknappen. Den positive ledningen vil enten lese 12 volt eller føre til at testen lett å gløde. Koble begge ledningene til eksisterende horn.

4 Slip et trykk spleise kontakten over positive horn wire. Fest en lengde på røde ledningen til relé terminal 86. Sett den andre enden av den røde kabelen til den motsatte siden av springen skjøtekontakt og krympe å gjøre tilkoblingen.

5 Utføre en kort lengde av sort 12-gauge automotive ledning fra hornet, plint 85 til et egnet underlag. Utføre en kort lengde av svart ledning fra luft horn negative terminalen til et passende underlag. Bore hull og feste ledningene med skruer hvis nødvendig.

6 Sett inn en 30-amp sikring i innebygde sikringsholderen på. Trykk på hornknappen for å kontrollere driften av luft horn.

Hint

  • Sjekk din lokale støy forordninger før du installerer en luft horn. Noen jurisdiksjoner rynke på deres bruk, spesielt i boligområder. Kabling en cut-off-bryteren til luft horn for å hindre bruken i byen kunne hjelpe deg å unngå en billett.
  • Rådfør koblingsskjemaet som fulgte med luft horn og / eller horn relé hvis det er mulig å finne de riktige tilkoblingene.
  • For en penere ferdig utseende, kjøre nye ledninger langs eksisterende ledningsnett der det er mulig og sikre dem med zip bånd.
  • Ha en tilførsel av reservesikringer på hånden i tilfelle du skulle forårsake kortslutning.