Disney Digital Camera Feilsøking

The Disney Pix Klikk Digital Camera tilbyr lignende funksjoner som andre digitale kameraer, men er et produkt av Walt Disney Company. Kameraet leveres med Disney-tema programvare og har evnen til å laste ned bilder, endre bildekvalitet, lagre bilder, dele bilder og endre forskjellige innstillinger. Når disse funksjonene ikke fungerer som de skal, kan du ta noen skritt å ta for å feilsøke og rette opp problemer.

Bruksanvisning

1 Omkjøringsvei redigeringsprogramvaren feilmeldingen, hvis det vises mens installasjonen pågår. Advarselen sier: "Programvaren du installerer for denne maskinvaren har ikke bestått Windows Logo Testing." Produktet drivere kan ikke være sertifisert i Microsofts frivillig logo program. Klikk på "Fortsett likevel" på dette spørsmålet.

2 Bruk Disney Pix Klikk Digital kameraet med Macintosh, selv om redigering programvare fungerer kun med Windows. Sett kameraet til en USB-port på Macintosh-maskinen, forutsatt at datamaskinen har et operativsystem for Mac OSX eller høyere. Når kameraet ikon vises, drar fotofilene til skrivebordet.

3 Fest mørk LCD-skjermen når auto-blits er aktivert. Slå på kameraet, stå fem fot fra motivet, og trykk på opp-knappen for å slå blitsmodus til automatisk blits. Skjermen vil bli mørk. Trykk på opp-knappen igjen for å slå blitsmodus til tvungen blits. Skjermen blir lyst igjen.

4 Forhindre kameraets knapper ikke aktivere. Holde nede to knapper samtidig kan ikke føre til at andre knappen for å fungere. Slipp knappen som holdes nede for å bruke en annen funksjon. Prøv å slå kameraet av og deretter på igjen for å deaktivere denne blokken.

5 Forhindre dupliserte bilder mens du redigerer bildene. Koble kameraet til datamaskinen med USB-kabelen. Dobbeltklikk på det første bildet i minnet og redigere. Koble kameraet fra datamaskinen, og slå på kameraet. Trykk på forhåndsvisningen / avspillingsknappen for avspillingsmodus. Bilde 001 er den nyeste bildet.

6 Last ned ekstra drivere og programvare fra selskapets nettside, hvis kameraet ikke synes å være kompatibel med Windows Vista (se Ressurser).