Dish TV Vs. DirecTV

Mange mennesker velger satellitt-TV som et alternativ til over-the-air og kabel-TV. Seerne vil ha flere kanaler enn de kan plukke opp med en antenne, men er lei av høyere priser og mangel på valg som oppstår når bare én kabel Selskapet betjener et bestemt område. De to største satellitt-TV-leverandører i USA i dag er DirecTV og oppvask. Begge tilbyr et bredt utvalg av kanaler og de populære funksjonene som kundene forventer med sin TV-tjeneste. Likevel, det er forskjeller mellom de to for å vurdere når du velger en satellitt-leverandør.

Pris

En av de første tingene folk ser på når man sammenligner de to satellitt-leverandører er prisen --- som en koster mindre per måned? Begge har en håndfull pakker med forskjellig antall kanaler og funksjoner, hvorav de fleste har en lavere innledende satsen for det første året. Oppvask-nettverket har den lavere prisen for sitt grunnleggende pakken, på $ 25 i måneden (og også en større pakke med samme pris for det første året), mens den tilsvarende pakke med DirecTV er $ 30. Begge tilbyr andre avtaler mellom $ 34 til $ 49 range for 150 kanaler og over. DirecTV har en lavere premie pakke ($ 59) enn Dish Network ($ 87), og DirecTV tilbyr NFL søndag billett.

programmering

Både oppvask nettverk og DirecTV tilbyr de samme nettverkene som de fleste av de viktigste kabel-leverandører, avhengig av pakken bestilt. Begge tilbyr også de store premium-kanaler, inkludert HBO og Showtime, samt lokale kanaler, selv om kanalene valgt for bestemt visningsområdet kan variere mellom de to og oppvask-nettverkets pakker kan legge en avgift på $ 5 for dem. Begge tilbyr også et større antall sportskanaler enn tilgjengelig gjennom kabel, inkludert mange fra ulike geografiske områder, selv om DirecTV har et fortrinn her ved å være den eksklusive utløp for NFL søndag billett og NASCAR Hot Pass.

Høy oppløsning

Både DirecTV og oppvask-nettverket tilbyr en rekke kanaler i HD, forutsatt at TV er HD-stand. Antallet kanaler tilgjengelig variere basert på programmering pakken valgt, og mens DirecTV inkluderer HD-kanaler med to pakker og belaster $ 10 i måneden med de andre, lader Dish Network $ 20 i måneden for de kanalene etter den innledende perioden. Overall, DirecTV tilbyr flere kanaler i HD enn oppvask nettverk, inkludert flere HD-sportskanaler.

Utstyr

Utstyret brukes til begge tilbydere er ganske lik. Den lille parabolantenne og mottakerboks for å plukke opp signalene og dekode dem for TV, og de er levert og satt opp på installasjonstidspunktet. Kunder både kan også velge å ha en HD-mottaker og / eller digital video recorder (DVR) som en oppgradering til standard mottakerboks, noe som kan bety en annen ekstra gebyr avhengig av planen valgt.

Tilgjengelighet

Oppvask nettverk og DirecTV er både tilgjengelig over hele landet og kan bestilles via deres nettsider eller fra lokale autoriserte forhandlere. DirecTV er i dag den ledende satellitt-leverandør, som serverer flere 18 millioner kunder til oppvask-nettverket er 13 millioner pluss. Begge tilbyr gratis installasjon og krever ikke at du å kjøpe utstyret, selv om de begge krever minimum 12 måneders engasjement. Begge er ofte samlet i visse hjem telefon og Internett-leverandører, som kan senke kostnaden for tjenesten, samt kutte ned på antall regninger å betale hver måned.