Digital satellitt Meter Instruksjoner

Digital satellitt Meter Instruksjoner


Hver satellitt-mottakeren har en digital satellitt måler som du kan ta opp på TV-skjermen for å gjøre riktige parabolantenne justeringer for å oppnå optimal signal. Heldigvis installere mottakeren og trekke opp og utnytte digital satellitt meter krever ingen tidligere erfaring. Du trenger bare mottakerens inkludert komposittkabel og parabolen er koaksialkabel.

Bruksanvisning

1 Koble satellittmottakeren til TV. Bruk den medfølgende audio / video komposittkabel. Dette sammensatte kabel har et sett av plugger på hver av sine ender, og hvert sett består av tre pinner som er røde, hvit og gul i farge (en av hver). Et blikk på baksiden av satellittmottaker og TV avslører det finnes tilsvarende sett med kompositt-porter, med en rød, en hvit og en gul port hver. Det er her at du må matche de utstikkerne til portene og gjøre tilkoblinger.

2 Stikk ut til der parabolantennen er montert og finne den kabelen som går ut av baksiden av fatet mast. Dette er koaksialkabelen. Kjør den inne til satellittmottakeren.

3 Koble koaksialkabelen til mottakerens "Ant In" port. Denne porten vil være på baksiden av mottakeren.

4 Koble satellittmottakeren strømledningen inn i en stikkontakt eller i nærområdet strømskinne. Sørg for denne forbindelsen er tettsittende.

5 Slå på TV-apparatet og slå på satellittmottakeren. Mottakerens meny vises på TV etter en liten stund. Velg alternativet satellitt meter. Dette vil bringe opp satellitten måler skjermen. Legg igjen en venn med skjermen og gå tilbake til parabolantenne.

6 Begynn å utnytte digital satellitt-meter for veiledning med høydeendringer. Dette er opp / ned tweaks til orientering av parabolantenne, som du bør utføre hver 5 til 10 sekunder. I mellom hver justering, vent til det digitale signal meter for å oppdatere i sanntid, og beregne styrken av dagens mottak og hvor nær du er å peke parabolen til de riktige koordinater i himmelen over.

7 Utnytte digital satellitt meter for veiledning med azimuth endringer. Disse er venstre / høyre tweaks til parabolen orientering, som du bør også utføre hvert 5 til 10 sekunder. Fortsett å lage azimuth og høydeendringer til parabol med digital satellitt-meter for veiledning før måleren viser koordinatene er nådd.