Digital Photo Frame Feilsøking

Digital Photo Frame Feilsøking


Den nyeste digitale fotorammer ikke bare ha intern lagringskapasitet, men de kan godta minnekort, pluss USB-pinner, og er også i nettverk. Enhetene kan nå inkludere Wi-Fi-tilkobling også. Feilsøking digitale fotorammer ofte dreier seg om disse eksterne tilkoblinger --- lagring og nettverk. Kortene må være kompatibel med rammen og den W-Fi-nettverk må konfigureres.

Bruksanvisning

1 Sett inn et minnekort med bilder på det inn i minnekortsporet hvis det ikke er noen bilder på skjermen. Sørg for at rammen kan lese din type kort. De fleste rammer vil lese standard kort som SD, SDHC, MMC, XD eller MS-kort. Noe mer eksotisk kan være ubrukelig i rammen. Les dokumentasjonen for hvilke typer rammen vil godta. Overfør bildene til en kort rammen vil godta.

2 Koble USB-pinne sikkert hvis det er den metoden du vil bruke til å få bilder på rammen og ingenting skjer når du setter inn USB-pinne (det skal automatisk laste bilder til skjermen rammens).

3 Kjør gjennom den trådløse tilkoblingsveiviseren eller meny på rammen hvis rammen ikke vises på nettverket. Du må vite det trådløse nettverksnavn og passord for nettverket. Personen som satt nettverket opp vil være i stand til å gi deg denne informasjonen. Følg instruksjonene for å sette rammen opp på nettverket. Noen Kodak rammer har en "Fix It" -knappen som hevder å feilsøke forbindelsen for deg.

4 Se etter eventuelle energibesparende moduser i oppsettmenyen hvis rammen slås av etter en tid av seg selv. Oppsettmenyen er vanligvis hierarkisk, noe som betyr at den er strukturert i lag. Energisparing kan være i et område kalt "Alternativer". Bare bla ned gjennom menystrukturen til du kommer til det, så bla gjennom å redusere time-out. Det er nok merkes i løpet av minutter. For eksempel "60 Minute Time-Out" eller "Time-Out Off". Velg alternativet som passer deg.

5 Trekk ut strømkabelen i fem sekunder og koble kabelen hvis rammen fryser. Det kan godt være en reset-knapp eller annet sted på rammen også hvis det ikke fungerer. Prøv å ta backup av bildene først skjønt. Kopier dem fra rammen minnet til et minnekort; bruker rammens menyen som en hard reset kan tørke minnet.