Digital Audio Vs. Digital Video Cable

Digital Audio Vs. Digital Video Cable


Digitale kabler for klar lyd og video. Med HDMI-kabler brukes til lyd og bilde, er det ikke nødvendig å kjøpe flere forskjellige kabler for din hjemmekinoopplevelse.

Betydning

Digitale kabler har en fordel fremfor andre kabler fordi de leverer lyd og video uten statisk eller forstyrrelser. Digitale kabler er også utskiftbare. Du kan bruke en digital lydkabel for digital video uten å måtte kjøpe en annen kabel.

Priser

Alle digitale kabler, lyd og video, virker på akkurat samme måte. Kostnaden av kabelen ikke har noen effekt på kvaliteten eller holdbarheten av kabelen og sparer kunden penger. Den interchangeability av kabelen for lyd og video-bruk betyr mindre tid og problemer med å finne forseggjort kabler.

fordeler

Den siste i digitale kabler er High Definition Multimedia Interface kabler, bedre kjent som HDMI. De brukes i alt fra dagens datasystemer til high-end multimedia hjemmekinoer. Ikke bare er de utskiftbare som lydkabler og video kabler, de kan også brukes med dagens datasystemer og multimediasystemer. Dette opphever behovet for å kjøpe flere kabler til en rekke priser og bare kjøpe i bulk for å tilfredsstille alle dine elektroniske behov.