Dent Removal Devices

Dent Removal Devices


Bulker er et vanlig problem i det ytre av biler. Noen er mer sårbare enn andre og kan få en bulk utelukkende av noen lener seg mot den. Det finnes en rekke forskjellige måter å fjerne disse bulker, ved hjelp av en rekke verktøy som kan enten kjøpes eller improviserte med det du har i ditt hjem.

Sugekopp Devices

Det finnes en rekke forskjellige sugekoppen anordninger som er effektive til å fjerne små bulker. Verktøyet er i utgangspunktet en stor sugekopp som kan plasseres over bulk i bilens eksteriør og pumpet opp til å feste seg fast slik at ingen luft kan komme inn eller ut. Det er vanligvis så et håndtak eller spak på baksiden av disse enhetene, avhengig av konstruksjon, som gjør at bulk til å bli slått ut. Disse enhetene varierer i effektivitet, så mange blir solgt gjennom infomercials på TV eller på stativer i bilindustrien butikker og er ikke garantert å fungere.

Dent Kits

Det er kits som også brukes for paintless bulk fjerning. Trekke nibs av forskjellige størrelser er gitt i disse pakkene, sammen med en meget sterk lim. Nibs er biter av metall eller plast er festet til en gjenget metall stump. En dråpe lim bør settes på den siden av å trekke NIB motsatt gjengede metall stud og deretter festet til bunnen av bulk du har planer om å fikse. Den ding reparasjon verktøyet med en krok i den andre enden skal da skrus ned over den gjengede stud av spissen, slik at du kan trekke metallet opp. Når bulk er trukket ut, kan et par dråper frigjøringsmiddel settes på lim for å løsne den fra bilen uten å påvirke malingen. Denne prosessen kan være effektive hvis det gjøres riktig, men kan også lage riper i lakken på bilen og ikke fungere hvis noe er gjort galt. Nøyaktig bruk av disse varierer også fra kit til kit.

Varme og Cool

Noen ganger bulker kan løses utelukkende ved hjelp av gjenstander du har i huset. Alt dette avhenger av hvor alvorlig og stor bulk er. For de bulker som ikke er så dårlig, ved hjelp av en hårtørker på den ene side av bulk og en stor del av is, som tørris, på den annen side vil føre til at metallet for å trekke seg sammen og så plutselig ekspandere, slik at bulk til bokstavelig talt sprette ut og tilbake til sin opprinnelige form. Trykkluft snudd opp ned vil også fryse hva det spruter så dette kan brukes effektivt. Klikking på en avkjølt, bulkete delen av en bil med en hammer fra innsiden av bulk, som i hjulbrønnen, er også en effektiv måte å fjerne små bulker.