Den sterkeste trådløse telefoner

Den sterkeste trådløse telefoner


De sterkeste trådløse telefoner er de som tilbyr utmerket utvalg, brukervennlighet og stemmeklarhet. Disse funksjonene gjør det beste trådløse telefoner skiller seg ut fra resten. De sterkeste trådløse telefoner opererer også på en 1,9 GHz frekvens for å unngå forstyrrelser fra husholdningsapparater som Wi-Fi-nettverk, og babymonitorer som opererer på en 2,4 GHz-frekvensen. Den 1,9 GHz-frekvensen er reservert for trådløse telefoner.

Voice Clarity

Stemmeklarhet har mye å gjøre med frekvensen på som en trådløs telefon fungerer. Telefoner med DECT 6,0 teknologi arbeider utelukkende på en 1,9 GHz-frekvensen, som sikrer all tydelighet under bruk. Denne teknologien hevder også å øke en trådløs telefon utvalg av ca 200 fot. telefoner Panasonic KX-TG7400 serien tilbyr denne teknologien sammen med en stor 2,1 tommers skjerm og "valg mail", en type visuell telefonsvarer. Denne telefonen var CNET nummer én pick for trådløse telefoner som i november 2010. Andre modeller som tilbyr god stemmeklarhet og lavere interferens er VTech LS 6200 serien og Uniden DECT1500 serie telefoner.

Område

En annen Panasonic modell, tjener toppkarakterer fra Consumer Search, er KX-TG6512. Her tilbys DECT-teknologi samt utmerket utvalg og muligheten til å utvide opptil 6 håndsett. Selv om telefonen ikke har en telefonsvarer eller en tastetrykk, tilbyr det en rekke vurdert som "long" av Consumer Reports i deres oktober 2010 gjennomgang av trådløse telefoner. Andre lignende og anbefalte modeller med godt utvalg er Motorola L402C og AT & T EL 51209.

Egenskaper

En annen Panasonic telefon tjent topps i funksjoner kategori som den sterkeste generelle telefonen for 2010 fra Business Phone Tools. Nettstedet sammenlignet anmeldelser av trådløse telefoner fra mange kilder og rangert Panasonic KX-TG6545B som sitt beste samlede telefon. I tillegg til å tilby lang rekkevidde og DECT-teknologi, har denne telefonen funksjoner som andre ikke: snakker innringer-ID, visuell voicemail, anropsblokkering, lydløs modus, og Range Extender. Telefonens veggfester gjøre det attraktivt fra et interiørdesign perspektiv og dets headset knekt gi ekstra komfort. De rekkeviddeforsterker for denne telefonen kan doble sin allerede lang rekkevidde. Andre telefoner anbefalt for sin eksepsjonelle funksjoner inkluderer VTech DS6321-3, med Bluetooth-teknologi, og Uniden DECT 4066A dual-line trådløs telefon, et godt valg for noen som ønsker å dedikere en linje til et hjem virksomhet og den andre til personlig bruk.